3.5 h&r yada 5 cm Eibach alabilirsin.Dizel araçlar daha ağır olduğu için benzinli yayı alırsan aracının ön kısmı biraz fazla düşer
aracın üzerinde 185/55/15 jant lastik var tatlı düşük bir görünüm elde etmek istiyorum ....3.5 yay idealmi acaba birde bu yayların dizeli benzillisi oluyormuş benim araç dizel arasındaki fark ne kullanan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum![]()
3.5 h&r yada 5 cm Eibach alabilirsin.Dizel araçlar daha ağır olduğu için benzinli yayı alırsan aracının ön kısmı biraz fazla düşer
puntoya en lazım olan şey yay, bunu anca takınca idrak ediyorsun,,,,, denge,yol tutuş,yüksek süratlerde stabilite ve viraj güvenliği inanılmaz artıyor,bambaşka bir araba oluyor,verdiğin parayı dibine kadar hakediyor
Arkadaşlar yay işini çok araştırdım. Gerçekten kestircem ama birbuçuk bakla aşagı yukarı 3cm düşecek ideal olacak clio rxt denedim mükemmel sert olmuyor bi sorunda yok yani forumda okudum sakın kesmeyin pişman olursunuz diyorlar. Eibach yay 550tl orjinal 300tl bii kaybım yok yada çıkma alırız sıkıntı deil okadar para verilmez aga benim görüşüm
kesme taraftari değilim ben spor yay taktirdim ve istediğim gibi düşmedi araba spor yaylardanda 1 bakla kestim şuan tam istediğim kıvamda ama orjinal yaylari kesmenizi tavsiye etmem onceki aracim pejo 206 idi orjinal yaylari kestirmistim araddan 2-3 ay geçti sesler gelmeye basladi
Punto Evo S&S
punto aldınız ve arabaya tek bir değişiklik yapma hakkı tanındı,bu değişiklik kesinlikle spor yay olmalı, verdiğiniz parayı son kuruşuna kadar hak eden harika bir ürün,,, tabiki taktırmadan önce insan 4 tane yayın arabayı ne kadar değiştireceğini kestiremiyor,400-500 tl verilirmi,paramı sokağamı atıyorum diye sorular olması normal,o zaman taktıranların yorumlarını inceleyin,taktırıpta pişman olan varmı ona bakın,, benim kefilliğim sadece ''eibach 5 cm spor yay'' için geçerlidir,öbür çin malı 200-300 liralık yaylar nasıldır takdırmadığım için bilmiyorum
virajlarda gzel oluyor
)
Punto Evo S&S
Bende cok almak istiyorum yay ama biraz parasal acidan vazgecmeye yoneliyorum
Discovery cihazımdan gönderildi
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri