Bende merak ediyorum doğrusu bende 205 45 16 var birazcık zorluyor gibi sanki aracı kalkışlarda falan...
merhabalar arkadaslar forumda bir cok arama yapmama rağmen tam olarak bir sonuca ulaşamadım. 175/65/15 olan jant lastik ölçülerimi yeni bi jant lastik takımı alarak 195/50/16 yapmak istiyorum. kimisi cok daha ince yanak kullanmış sürtmüyor diyor kimisi sürtme yapar diyor. bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı taksam sıkıntı olur mu sürtme vs yaşarmıyım
Bende merak ediyorum doğrusu bende 205 45 16 var birazcık zorluyor gibi sanki aracı kalkışlarda falan...
jant lastik ölçüm tabloları var nette yüzde üçten fazla olmaması lazım yazıyor. bu ölçüler yüzde 1.3 cıkıyor ama sürtme yaşadığını söyleyenler var o yüzden bi tereddüt oluştu içimde. sonucta jant ebatını büyütüyosun takır tukur ses ypar diyenler oldu kafam iyice karıştı
Oncelikle araca fazla arkadas binemez surtme yapar birde yanak genisligi az oldugundan suspansiyon azalir ve butun sesi iceri verir bendede 17 vardi arac 160 dan yukari cikmiyordu 15 e gectim 200 u gördüm
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Benim araç dinamik stepne olarak araçta 185-55-15 var ben bu araca 205 45 16 ölçüleri yazınca 100 de 7 mi ne fark yazıyor anlamış değilim bu aracın orjinal değeri nedir acaba ?
değerlendirmeni eleştirmedim sadece bilgin var mı yok mu diye sormak istedim
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri