Kışın fren mesafesi uzuyor, bu nedenle kar lastiği önemli derseniz kabul ancak karda kayıp gelip vuruyorlar derseniz katıldığımı söyleyemeyeceğim. kar lastiği ile direksiyon hakimiyetini kaybedip kaza yapan onlarca kaza biliyorum. yukarıda bir arkadaşımızda yeni takılan kar lastikleri ile sokağa dahi giremediğini yazmış zaten. Yollarda patinaj zincirini önden çekişli aracının arka lastiklerine takan araçlar görüyoruz. Elinizi sallasanız düz yolda dahi araç kullanmayı bilmeyen sürücülere denk geliyorsunuz. karda kar lastiği olup zincir takmaması gerektiği gibi bir tezin varlığından bahsedebilirmiyiz ? Eğer zincirsiz karlastiği yetiyorsa neden kar lastiğim varken bagajımda zincirde isteniyor ???
Konunun başında bahsettiğim uzayan fren mesafesine gelince evet fren mesafesi %20 uzuyor doğru ancak kışın gaz pedalı üzerindeki baskınız yaz günüyle aynımı ? Bilinçli olan sürücüler zaten %40 daha düşük hızlarda seyiretmiyormu ?
Netice olarak fren mesafesi konusunda daha düşük hızlardan dolayı fren mesafesinin dahada kısaldığı, karlı zemin, yağış ve buz uyarısı yapıldığında trafiğe çıkmayan sürücülerin bulunduğunu göz önüne alıp yılda max.20 gün kar alan şehirlerde bunu mecbur tutmanın vatandaşı düşünmekten çok alın/verin ekonomiye can verin politikasını hisettiğim gerçeğini saklayamayacağım ve gördüğüm kadarı ile gerek forumdan gerek sokaktan, bu hissi hisseden kişi sayısı pekte 1-2 kişi ile sınırlı değil.
Ha hükümetin geçici bir mevzuatla vergi oranını düşürme veya kredi gibi (kusura bakmayın benim cahil aklımda aklıma gelen bunlar) bir teşvikle bunu kolaylaştırmış olduğunu görmüş olsaydım bu hissimde yanıldığımı düşünebilirdim.
Peki neden geçen sene sadece ticarilere uygulandı da hususi araçlara uygulanmadı geçen seneki kar lastiği takmayan araçların kazasına maruz kalan kar lastiği takan sürücülerin hakı neden göz ardı edildi ? hususi araçların sıkıntı çıkarabildiğini hesaplayamadıkları için mi yoksa piyasadaki tüm araçlar kış lastiği alsaydı bu sene lastikçiler kime satacaktı diye mi ?