ön camda film var heralde,polis amcalar görürse öper haberin olsun, ayrıca araç far karartma istiyor,jantlara gelirsek orjinal jantlar daha şık olurmuş diyorum
MAŞALLAH ı Esirgemeyiniz Lütfen.![]()
ön camda film var heralde,polis amcalar görürse öper haberin olsun, ayrıca araç far karartma istiyor,jantlara gelirsek orjinal jantlar daha şık olurmuş diyorum
Öncelikler Yorumun İçin Teşekkürler. 1. si Ön camda film olup olmadığını resimlere dikkatli bakmamışsın yada bu işlerden anladığını zannediyorsun. Kendini yorma ben söyleyeyim ön camda film yok2. si Orijinal jantları derken Neyden kast ettiğini anlamadım. Bunların Orijinal i 15 dostum ayrıca ' KAPAK ' var
![]()
Maşallah jantlar cok hoş
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Maşallah kazasız belasız...
Çok yakışmış güle güle kullan.
maşallah değişik bir tarz bana gore ama yınede guzel olmus 18 falan olsa tadından yenmez amakazasız belasız
Fenaaa![]()
I Love Abarth
Jant ve lastik olculerini alsaydik konuda daha iyi olurdu.Hatta yay bilgileride.Bence gayet hoş olmuş.
güzell
maşallah yakısmış aynı jantın mat siyahı var bendede puntoya yakısıyor![]()
Abi ben aldığım gibi kullanıyorum arabayı, ama senin arabanın rengi de, jantlar da imaj da süper olmuş. Kıskandım demeyeyim, nazar değmesin. Süpper olmuş.
Sent my XT910 using
[QUOTE=orhanatak;873970]Çok yakışmış güle güle kullan.
benım adım okan orhan atak bu tesaduf cok fazla oldu bencecok sasırdım adınızı orhan atak olarak gorunce
Allah kaza bela vermesın kardeş ... Ama tam olarak jantın markası nedir begendım belki bende takabilirim saygılar !!!
Bendede aynı araç var ve bende jant lastik arıyorum bu tama olmuş yay ve lastik ebatlarınıda verirseniz tam süper olur . MAŞALLAH.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri