michelinde 175x65x15 ebadinda lastik yok , ben kis lastigi bakarken ögrenmistim. bizim boyutlar biraz tuhaf her markada yok. yerine 185x65x15 öneriyorlar ama cok az bir miktar yakit tüketimi artar derler.
benim aracın fabrika çıkış lastikleri michelin energy 175x65x15. Yumuşak ve güzel bi lastik bence. Ama daha 200 km yaptım yani yorum yapmak için aslında biraz erken. Fakat bundan önceki gp de bridgestone b250 vardı. b250 den bin kat daha kaliteli..
Konu SANtO tarafından (23/08/2007 Saat 19:15 ) değiştirilmiştir.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri