mıcırlı yolarda kullanılıyorsa bridgestone ya da petlas.
Printable View
mıcırlı yolarda kullanılıyorsa bridgestone ya da petlas.
Arkadaşlar döndüm dolandım, internetteki testleri inceledim. Çevremdeki arkadaşların kullandıkları lastikleri sordum ve hiç aklımda olmayan ama yorumlarıyla ve test sonuçlarıyla beni etkileyen BF Goodrich g-Grip aldım. Test sonuçları için tıklayınız...
Lastik seçme olayı burada sona ermiştir, fikir veren herkese çok çok teşekkür ediyorum. Ayda 2bin km yol yapan biri olarak en kısa zamanda edindiğim izlenimi de paylaşırım. Başlık daha bir anlamlı olur.
Not:İlk izlenimim oldukça yumuşak ve konforlu bir lastik olduğu yönünde, ama yeni lastik olduğu için asıl yorumumu ilerleyen km'lere bırakıyorum...
Hadi hayırlı olsun en yakın zamanda izlenimlerinizi bekliyoruz.
Sent my iPad using
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...gisi-olan.html
Bu konudaki #7 nolu mesajıma bakarak o konudan veya bu sayfadan G-Grip için yorumlarını paylaşır mısın?
Benim için ıslak-kuru yol tutuşu ve sessizlik çok önemli. Sık lastik değiştirdiğim için ömür çok önemli sayılmaz. Lastik sağlam da olsun tabi :)
Gökhan sonradan fark ettim sen de benim gibi tyrereviews'den faydalanmışsın (aklın yolu birmiş) :) ancak bir konuyu düzelteyim onlar Test sonucu değil Kullanıcı Puanları'dır.
Mesela Fulda Carat Assuro için aşağıdaki linkte sadece 1 yorum var ve o kişi yüksek puan vermiş o yüzden genel puan da yüksek çıkmış. Ne kadar "review" varsa o kadar iyi..
Fulda Carat Assuro | the Fulda Carat Assuro reviewed and rated | the online tyre guide
Senden de bir üstteki mesajım için cevap bekliyorum inşallah :)
Arkadaşlar ben bugün 185/60/15 mıcheline 4 adet lastik aldım, toplamda 700lira 8 de taksit yaptılar, ayrıca dinamik modelinin orjinal jant takımını koydurdum, ses konusunda resmen bir sessizlik hakim oldu, fakat direksiyonda ağırlaşma oldu city modu hidroliğe city kapalıykende araç kuru direksiyon gibi lastikçiyle paylaştım ama sana öyle geliyo dedi. daha önce üzerinde 175/65/15 vardı, lastikçi sana öyle geliyo desede ben direksiyonun ağırlaştığına eminim