Continental Ts 810 Sport
Continental Ts 810 Sport
Biraz geç oldu kusura bakmayın ama good year ug8 aldım. 4 lastik (175 65 15) 600 lira ve 6 ay taksitle.
yol sesi nasıl peki ug8' lerde. puntoda da alpin kullandım yol sesı cok azdı, şimdiki aracımada kış lastiği alacagım alpin ve ug8 arasındayım .
lastikleriniz hayırlı olsun bence iyi bir seçim.
eski kasa puntomda lassa snoways kullandım.yol sesi sorunu haricinde oldukça iyi yol tutuşu vardı.ayrıca konforunu da kış süresince korudu(hamur yapısı itibari ile).Yeni aracıma ug8 , michelin ve nokian arasından bir seçim yaptım ve uzun zamandır denemek istediğim nokian siparişi verdim.sökme takma jant değişikliği dahil 185*65*15 NOKIAN WR G2 modelini 750 tl 'ye 8 taksitte aldım.kullandıktan sonra yorumlarımı da paylaşacağım.Sıra orjinal bir takım daha evo dynamic jant almakta:).
Geçen sene ADAC testlerinde continental 1.
Bizde heryere girdik çıktık.
jant değişim sebepleri isteğe göre değişebiliyor. Yol tutuşu, görünüm, lastik sağlığı vb.
Arkadasımızn yeni takım jant alma sebebi hem lastikleri sök-tak yaparken yıpranmalar oluyor, onu önlemek için. Hemde güzel bir görünüm olabilir. Birde kaliteli jantların stok jantlardan daha hafif olmasından dolayı yakıt tasarrufu sağlıyormuş, hp kaybınıda hafif olduğu için minumuma düşürüyomuş. (aynı "inç jantlar için)
Ankara da lastik saklama hizmeti veren güvenilir lastikçi varmıdır?
Kışlık lastik alıp mevcut lastiklerimi atacağım, yaz gelince de yazlık lastik alacağım ama çıkan kışlıkları saklayacak yerim yok.
Tercihen Michelin, ama önerebileceğiniz memnun olduğunuz, ses yapmayan lastik olursa o da olur tabii ki.
İskitlerde efeoğullarından daha pazar günü aldım ve 150 tl verdim tanesine tavsiye ederim.
Michelin alpin.
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Bu arada telefonla aradım, lastik saklama hizmetleri yokmuş.
Nokian da başka lastik kullanmadım wr d3 ile Kartepe Uludağ kartalkayaya jıp lerın sıkıntı yaşadığı yerde bile sorunsuz indim çıktım
hankook tek geçerim panzer tekeri gibi vakumluları var eski aracımda kullanıyordum buz kar dinlemeden gidiyor. Gecen sordugumda tane fiyatına 135 dediler. Ama içer ses alıyor. Benim için ses sıkıntısı yoktu ayrıca nasılsa kalorifer çalıstıgı için fan sesi absorbe ediyordu :) michelin lastik hamurlarının iyi olmadıgını duymustum. Alma dediler. Kullananlar daha iyi bilir ama