Fiyat güzel lastik güzel. Eser Abinin dediği gibi gömün ;) :D
Printable View
Fiyat güzel lastik güzel. Eser Abinin dediği gibi gömün ;) :D
ben eski arabama almistim, arabayi satana kadar 6 ay falan kullandim.. pek bi sorun yasamadim.. sehir ici gunluk kullanimda hic sorunsuz kullanabilirsiniz ama suratli ve agresif kullaniyorsaniz yol tutusu cok iyi degil yagmurlu havalarda da biraz kayabiliyor.
*bu arada petlas veya toledo starmax ler tamamen ayni lastik diye biliyorum satis politikalarindan dolayi farkli isimlendirilmisler. yani fiyat olarak hangisi daha uygunsa onu tercih edebilirsiniz.
bu fiyat hangi ebat için? ben peşinde en ucuz 100 tlye buldum, sizin lastikçi nerede öğrenebilir miyim?
şantiyede işmakinamıza taktığımız petlas marka lastiklerden pek verim alamamış,sonrasında mıcheln ve good yeear gibi lastiler almıştık binek lastikleri nasıldır bilemiyorum...
tabi mertciğim toz toprak pek önemli değil lastikler devamlı taşların üstünde ,kauçuğun kalitesi burada belli olur,petlas çok sertti ve taşlı arazide lastikte küçük parçalar halinde kopmalar başladı ve 1 sene içinde diş leri eridi kayboldu,makina ilk geldiğinde üzerinde radial micheln lastik vardı yaklaşık 3.5, 4 sene kullanmıştık.bineklerde olduğu gibi iş makinalarında da önce micheln sonra good year geliyor. gönlüm hep yerli malından yana ama hesap ortada,işmakinasına aldığımız1 adet 16-9*28 ebatlı petlas lastik850 tl ve1.5 yıl dayanıyor,aynı ebatlı micheln lastik1200 tl ve enaz 3 yıl kullanabiliyoruz...
Lassa baktınız mı? Sonuçta yerli malı. Fiyat olayı yakınsa bence Lassa çok daha iyidir.
benim önlere lassa atracta takmış önceki sahibi.
dişleri iyi, lastik yeni sayılır ancak yol tutuş aman aman değil. gariptirki arabayı zorladığımda hem önden hemde arkadan kaymaya başlıyor. normalde arkaların bırakacağı yerlerde önlerde bırakıyor. basınçarını hep kontrol ederim..
1.9 Peugeot 205'ime dun sabah 4 petlas taktırdm. Sehir içi ve Otoyolda deneme firsatim oldu. Bir kaç siteden yorumlari okuyarak aldim, bu kadar kaliteli olacagini beklemiyordum. Herkese tavsiye ederim. Yol tutusu, sessizliği üst seviyede. Petlas kullananlar gule gule iyi gunlerde kullanin...
Fiyat olarak gayet uygunmuş , inşallah istediğiniz sonuçları alabilirsiniz..
ben de kullanıyorum petlas lastiği, tavsiye ederim, şimdi de kış lastiklerini almayı düşünüyorum. güncel fiyatları burada var, ben daha önce almıştım Lastik Jant Dünyası - Ary Otomotiv, Lastik Çelik Jant ve Akü Fiyatları En Uygun Burada
Premium marka olmasa da üst kalite bir lastik.
Fiyatına bakıp kalitesiz diye aldanırız sonra da bu mercedes bmw ford almanyada amerikada niye bu kadar ucuz diye hayıflanırız.
Benim jantlarım 195 likmiş. Lastikçi söyledi onun yalancısıyım. Araç üzerinde 185/65/15 lik continentaller var.
Bir dahaki sefere petlas pt515 almayı planlıyorum fiyat performans oranı araştırmalarıma göre iyi gözüküyor.
Lastikçi jantlarımın 195 lik olduğunu söylediğinde şaşırdım 185 lik lastik nasıl oturabilirki ya da oturabilirmi problemsiz olarak?
Birde bana 65 yerine 60 lık yanak oranında lastik almamı önerdi bunun etkisi nedir?
Uğur, jantların çaplarına göre kaldırabilecekleri minimum ve maksimum taban genişlikleri vardır.Bu iki değer arasında her lastik -yanak oranından kaynaklanan yuvarlanma uzunluğuna da dikkat ederek- janta takılır.Senin jantların sanıyorum 15'' orjinal jantlar.Buna bana göre sorunsuz olarak 175 de takılır 195 de.Örneğin 18'' lik bir jant alırsın buna belki 185 kurtarmaz daha geniş tabanlı lastik gerekebilir ama 15'' lik janta 185 tabanlı bir lastik sorunsuz takılır,
65 yerine 60 yanak seçersen lastikteki esneme azalır bu da yol tutuşu iyileştirir.Ancak konforda biraz düşüş olabilir ince yanak kaynaklı...