hayırlı olsun adem kardeş.
ilerleyen günlerde lastikle ilgili yorumlarını yazarsan yeni lastik alacak olan bizlere yardımcı olursun :)
neşeli günler..
Printable View
teşekkür ederim tomy şimdilik çok memnunum yeni olduğundanmıdır nedir bilmiyorum ama memnunum.
fatih bana söylenen uygun ebat 185/60/15 o yüzden bunu aldım. ayrıca atacra ve miratta sınıflarında sessizlik seni pek tatmin edici olmayacaktır. ayrıca günümüz yollarında her bölgedeki asfalt kalitesi ses olayında biraz cnını sıkabilir. ama impetus revo lassanın en son ürünü.
eğerki lastik alacak arkadaşlar var ise ben bayiyle konuşurum gerekli indirimi yaptırmaya çalışırım.
bizim kitapçıklarda
ya 175/65/r15
yada 185/65/r15
diye yazıyor ama.
sahi zahmet olmazsa bi sorsana, belki alcak olan başka arkadaşlarda olur, belki makul bi indirim olur...vs
ben sormasına sorarım arkadaşlar bana taleplerini iletirlerse yardımcı olurum ama istanbul dışındasınız nasıl olacak bu işlemler.
ben gerekeni konuşurum tomy buluşmamız var cumartesi akşamı gel sende bana sadece lastik isteyenler kesin bildirmeliki ona göre adetli konuşayım.
arkadaşlar merhaba,
uzun zamandır grandepunto forumlarına girmiyordum. bugun biraz bakayım dedim. gerçekten çok güzel bilgiler var.
öncelikle impetus revo hakkında görüşlerimi yazayım.
bu lastik ilk çıktığında çok araştırıp, iyice pazarlık yapıp almıştım.
karşıyaka girişi alaybeyde kadir lastikti. tanesi 110 liraydı(sanırım).
öncelikle sessiz bir lastik olarak hakkını vermek lazım. orjinal dunlop lastikleri virajlarda deli gibi ötüyordu. bu lastik gerçekten çok sessiz. sıcak havalarda virajlara limitlerde girdiğinizde ve kaymaya başladığınızda ancak ötüyor.
yol tutuş başarılı ancak çok başarılı değil. düz yolda problem yok. ancak virajlarda arkadan kayma yaşatıyor..
aşınma. 10000 km civarında yaptım. lastiği yakından incelediğimde kenarlarda aşınma olduğunu rahatlıkla görebiliyorum. daha önemlisi izmirin yolları malum bozuk. sağ ön lastiğin kenarlarında bir kaç tane yırtık oluştu. hava kaçırma yok ama yırtıklar çok belli. umarım ciddi sorun çıkartmaz bana.
lastik dışında sola çekme problemim var. garanti kapsamındayken iki farklı serviste bu sorunu dile getirmeme rağmen sorun çözülememişti. şimdi garanti de bitti. bir ara cepten yaptıracaz artık. önce öndüzen, rot balans ve jant doğrultma işlemi yaptırıcam. (orjinal jantlarımız saç olduğu için çabuk eğriliyor).eğer sorun düzelmezse city motoru vb. girişicez artık.
direksiyon derisinde soyulma var. nişanlıyken sağ taraf soyuluyordu. düğünden sonra sol taraf soyuluyor. vites kolu da soyuldu.
sağ sis farımı kırmışlar. elinde ikinci el satan arkadaş var ise uygun fiyatı olursa alabilirim.
sevgiler...