Onur maaşallah sen aşmışsın :) kutu gibi olmuştur araç artık :) göstergeye gelince yan kulaklarını süngerle kapla aka kısmına pek elleme..
Printable View
Onur maaşallah sen aşmışsın :) kutu gibi olmuştur araç artık :) göstergeye gelince yan kulaklarını süngerle kapla aka kısmına pek elleme..
güzel olmuş,bencede ses izolasyonu önemli bir konu
arkadaşlar elektrik aksam ve kabloların geçtiği yerlere dikkat. Zira bu yalıtım malzemeleri oldukça yanıcı.
ya arkadaşlar bagaj kapağını nasıl söktünüz bagaj kapağına baktığımda sökülmesi için hiç birşey göremedim ne vida nede birşey var
eski bir kaportacı olarak bu işte malzeme olarak zivtli keçe kullanmanız gerekiyordu keçe tarafı kaportaya zivtli kısım üste gelecek şekilde olmalıydı
bagaj kapagını nasıl cıkardınız benım arka sılecek ses yapıor motoruna bakmak ıstıorm ama kapagı cıkaramadım anlatabılırmısınz
Bir tane vida,geri kalanı segmandı diye hatırlıyorum (canlanmadı gözümde) :)
Emeginize saglık ne guzel olmus
arkadaşlar bilgi paylaşımında ne kadar cimri davranıyorsunuz!! konuda kaç kişi kaça aldınız diye sormuş ama hiçbiriniz cevap vermemişsiniz! tamam, güzel olmuş ellerinize sağlık da bu tarz forumların amacı insanların birbirleri ile, yaptıkları çalışmaları paylaşmaları amacı ile kurulmuştur. bilgi paylaşımı içindir... ya tam paylaşın herkes faydalansın yada herkesin yaptığı kendisinde saklı kalsın! böylece kimse de heveslenmemiş olur;)
ellerinize sağlık, güzel olmuş. Ben de bugün bu yalıtım malzemesi için bauhaus a gittim fakat aynısından bulamadım, onun yerine incecik ve hemen dağılacakmış gibi duran süngerimsi bir şey gösterdiler, ben de güvenemediğimden almadım. Nereden buluruz acaba bu malzemeyi nerelerde satılır?
güzel bir çalışma emeğine sağlık abicim
Elinize kolunuza sağlık hocam güzel bi çalışma olmus
hemen yapmak lazım