kullanılan malzemenin adını öğrendin sanırım paylaşırsan sevinirim birde kalıbı nasıl çıkardın gerçekten hoş duruyo
Printable View
gerçekten takdirle karşılıyorum. mükemmel bir yaratıcılık örneği. dekupe (dekopaj) için kullanılan malzemenin adı reklam sektöründe "dekota" olarak geçer bazı arkadaşlar "forex" isminide kullanırlar. sıkıştırılmış plastiktir. 1mm den 10mm ye kadar ölçüleri vardır. 150cm-305cm gibi ebatlarda bulabilirsiniz. basit bir bilgilendirmedir umarım ilgilenenlere faydası olur.
mrb arkadaşlar.Kalıbı önce bilgisayarda göz kararı ölçülerini ayarladım daha sonra göstergelerin olduğu bölümü sökerek rutuşlar yaptım.malzemeleri zaten biliyorsunuz.daha sonra birleştirmesi ve boya işlemi yapıldı.Bu hale geldi.Daha güzel ve değişik olsun diye tekrar üzerinde uğraşmayı düşündüm.Fakat zaman bulamadığım için kaldı.Malüm 2 buçuk yaşında cadı bir kızım var.zamanımın büyük bir bölümünü o alıyor.Bir arkadaşımızda bu iş üzerinde çalışıyordu.Son durum nedir.
seni tebrik ediyorum çok yaratıcısın yei tasarımlarını bekliyorum:D
tebrikler çok güzel olmuş...
gercekten mukemml olmus farklı bı hava katmıs denıcem bende inş yaparım..
sabrınız ve zamanınız varsa oluyor.aslında başka planlarımda var ama zaman bulamıyorum.Ben gönen 12 DABO sorumlusuyum.Hafta içi okuldayım hafta sonuda kursda .O yüzden pek vakit bulamıyorum.Başka uğraşan ve ortaya birşeyler çıkaran arkadaşlar varsa görmek isterim.Başka çalışmalara ön ayak olabilirler.
süper olmuş, bir fotoda gece gösterge paneli ışıklarını yaktığında koyarsan iyi olur, emeğine sağlık...
süper olmuş ellerine saglık
hocam sen sri üretime geçip satsan varya manyak para kazanırsın
buralara yolun düşerse beklerim.okullar açıldığında gelirsen okulumdan direk bulabilirsin.MİRCİLER TİCARET MESLEK LİSESİ. Eğer Göneni biliyorsn devlet hastanesinin yanında.
hocam tebrikler . cok guzel olmus ısıklıda gormek istiyoruz. birde merak ettgiim bir sey var DABO ne demek
en kısa zamanda ışıklı çekip resimlerini koymaya çalışacağım.12 DABO(12 dev adam basketbol okulları) demek.Basketbol federasyonu bünyesinde faaliyet gösteriyor.
gerçekten harika.
hayırlı olsun.
Tek kelimeyle harika :) ilerleyen günlerde GP li olmayı hedefleyen beni heyecanlandırıyor böyle güzel atraksiyonlar :) bu arada mesajlarınızdan birisinde ön panel görünütüsünü bilgisayarda göz kararı çizerek tasarladım demişsiniz yani pc de ön panel çizip sonra dekopaj malsemesinin üzerinde uygulamaya geçtiniz sanırım doğrumudur eğer öyle ise o çizim yaptığınız taslağı da paylaşabilirseniz sizden sonraki uygulama yapacak olan arkadaşlarda o kalıp üzerine uygulama yapsa böylelikle ölçüyü tutturamama gibi bir sorun olmasa !! nasıl olur ? nacizane bir fikir benimki sadece
Saygılar...
Mrb.ilk başlarda göstergelerin olduğu bölümü sökmekte tereddütlüydüm.Bu yüzden bilgisayar ortamında çalışmayı denedim.Dediğin gibi ölçüyü tutturabilmak için oldukça uğraştım.Göğüsü açtıktan sonrada son rutuşları yaptım.Ama şu an tekrar yapacak olsam ölçüyü direk göstergeleri sökerek alırdım.İşim daha kolay olurdu.Yeni yapacak arkadaş varsa istedikleri gibi tasarım yapabilirler.
Yıldıray Aksakal hocamızın eline sağlık.Kendisiyle messenger üzerinden iletişime geçmeye çalıştım inşallah elinde görseller mevcuttur