bu tleri nerden temin edebiliriz. bi yardımcı olurmusunuz
Printable View
bu tleri nerden temin edebiliriz. bi yardımcı olurmusunuz
araca acil yay lazım :D :D çok güzel olmuş elinize sağlık :D
kadir abi bu active mi,dynamic mi yada emotion?? :D
ACEDIECAST 1:24 Cararama FIAT GRANDE PUNTO, #8964326 Gittigidiyor.com
burda var arkadaşın söylediği markadan aynısımıdır acaba buda 1/24. arkadaşın parçaladığı araçta konsolu bile aynı yapmışlar çok hoşuma gitti fiyatıda baya uygun almayı düşünüyorum.
Kadiiirr yuh be abi
ben yeni gördüm bu canavarı
eline sağlık müthiş olmuş...
Tolgacım bu emotion :D kolçak bile var adamlar en ince ayrıntısına kadar düşünmüş.
Modeli soran arkadaşlar için yukarıdaki linkte arkadaş yazmış Cararama marka.
Ayrıca internetten alış verişe güvenmiyen yada ben görerek almak isterim diyen ist.daki arkadaşlar isterlerse ist.mısırçarşısının karşısında birde TahtakaledeTelekom binasının karşısında model araba satan bir dükkanda var, fiyatlarıda çok uygun bence her puntocunun elinde kesinlikle bulunmalı.
peki bunları ankarada nerden alabilirim??
harbiden süper yaa ama abi bunun tek kırmızı rengimi war benim puntom siyah ne olcak simdi :D:D
usta ya gercekten cok güzel olmus ellerine saglık
bugun sahibinden.com da tesadüfen gördüm.direksiyonu çevirince tekerlekler dönüyormuş.fiyatta baya uygun geldi.mavisini bulursam alırım.hoş bir t
t & Model > Die-Cast Metal Modeller > FIAT GRANDE PUNTO (MAĞAZADAN) #7423555 - Sahibinden.com
hm super olmus yaa valla bende yapmak istiyorum lsd nasıl oldu hakkaten bende merak ediyorum
https://img413.imageshack.us/img413/...a76e2e971b.jpg
lsd kapıları nasıl yaptınız acabaAlıntı:
Şimdilik yapılanlar LSD kapı açma sistemi :) Cam Filmi siyah şeritler ve ön plaka çevresi siyah folyo uygulaması çalışmalar devam ediyor..
benden başka böyle şeyle uğraşan yoktur sanıyordum demek ki yalnız değilmişim :)
sayın abim bu modelleri nerden temin ettiniz acaba bende arıyorum ama bulamadım...
yav abi süper ötesi bişey bu ya..nerden buluruz bu minilerden?
istanbuldan temin edebilecek puntocu kardeşlerim ankara ya gönderme ricasında bulunsak :S
bana bunun beyazından lazım nasıl bulabilirm
renk olarak sadece resimde görülen renkler vardı aldığım oyuncakcıda başka renkte bulamadım ben.