teşekkürler bende aracımı alalı bir hafta kadar oldu zaten bu renk cekti beni oldum olası bu renk arabam olsun istemiştim :)
Printable View
Aracın düşüklüğü ve jant rengi bence 10 numara.. Durum yeterliyse ekstradan ayna kapaklarını da jant rengi ile aynı renk yaparım, sis lambası ve spoiler eklerim ;) Farlara o renk yakışmadı, dışardan siyah karartma yapmak da benim hoşuma gitmiyor. Far uzun yıllar sonra solmuş gibi geliyor. Farları açıp içini karartma yaptırırdım ;) Bu dediklerimi daha kendi arabana yaptın mı dersen :) yooook yavaş yavaş yapılıyo..
[QUOTE=gesta0723;887749]spoiler var mı bilmiyorumda abart spoiler ve arka tampon ekiyle güzel durur. biz forumdan bir kaç arkadaşla alacaz spoiler uygun fiyata istersen senide dahil edebiliriz spoiler şu olacak
PUNTO ABARTH SPOYLER FİFTY TUNİNG - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 146776850[/QUOT
grande ye olurmu bu spoiler olursa bende alırım
Fatlar ve jantlar hoş değil bence. Jant işi Subaru özentisi gibi oluyor, böyle algılanmak istemessin herhalde :) Sis farı, panjur ve spoiler görsel eksikliği tamamlar. Araç bu haliyle güzel durumda.
gönderildi
hocam aracın maşallahı var ben sizin yerinizde olsam jant rengini en fazla gun metal yaparım far stop abarth olanı ile değiştirilebilir yada ön farlar içi karartılabilir abarth gibi birde abarth bagaj üstü spoyler ile nokta olur şu hali de çok güzzel ağız tadıyla binin.