Arkadasim takmauin yazik millete cok koru goz aliyor filtre yok polis gorse ceza yazar muayeneden gecmez bilgine
Sent my iPhone using - now
Arkadaslar dun aracıma gidip xenon takımı aldım montajına bi xenon parası istedikleri için oturdum kendım bağladım. Daha onceden Ankara'da bir aksesuarcıda montajını izlemiştim. Şimdi geleyim asıl soruna. Ampulu yerleştirdim, ampüldeki 3lü soketi farın soketine ampulleride xenon beynine bağladım. Hiç bir sıkıntı yok buraya kadar olay bundan sonra kısalarda xenonlar sıkıntısız çalısıyor ama uzunları yaktıgımda sarı ampuller çıtır dıyor. bu sorunu nasıl çözerim ?
Arkadasim takmauin yazik millete cok koru goz aliyor filtre yok polis gorse ceza yazar muayeneden gecmez bilgine
Sent my iPhone using - now
xenon bağlıyosunuz iyi güzel de arkadaşın da dediği gibi çok göz alıyor. Önünüzde giden ya da karşıdan gelen için rahatsız edici. Ayrıca bağlanan xenondan dolayı body çıkışını yaktığını da duydum ve garantiden değişmiyordu bildiğim kadarıyla.
kardeş ben sisler ve farları 30 tl ye bağlattım nası zenon parası istiyolar anlamadım ?
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
abi konu saptı yaben bu uzunlar için gücü nerden alıcam
pıtpıt ediyor yanmıyor
acaba soketteki 3 girişin şase olan yani siyah olanına aküden kablonu çeksem ? çünkü uçlardan biri kısanın + si-ı diğeri uzunun + sı
eray gel yanımıza bir bakalım, bir sabah siftahı atarsın olur biter50 tl xenon takan kimmiş kaldımı öyle insanlar hala
biz xenon sattığımızda ücretsiz montajınıda yapıyoruz 59,99 dan başlıyor xenonlar.
Bence de kendiniz takmayın, yakarsınız aracın bir yerlerini.
Öte yandan bence hiç takmayınmerceksiz, otomatik yükseklik ayarsız sözde Xenon'lar hem daha kötü görünüyor hem aydınlatmıyor hem de her şeyden önemlisi diğer sürücülerin gözlerini mahvediyor. Orijinal xenonlu araçlar bile selektör yaptıklarında resmen gözlerim acıyor mesela benim.
Aydinlatma hakikaten harika ama bi turlu femoliye gidemedim. Hala uzunlarim yok![]()
bende angel farıma xenon koydum ama mercekli sanırım bu ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri