abi birer tane fazladan bana yaptırcaksan iner ölçerimbenimde mavi logo
Selam arkadaslar
aracımın logoları direksiyon da dahil olmak üzere mavi yuvarlak olan fiat logosudur ben bunların içini abarth sticker yaptırıcam aracım suan uzakta ve ben tabelacımdayımmavi logolu olan ve aracı yakınında bulunan bi abimiz kardeşimiz direksiyon ön ve arka olmak üzere ölçebilirmi ölçmesi gereken yer sadece mavi kısımlar krom kısım değil krom kısmın içi
arka bildiğim kadarı 7 cm di ama emin değilim acil yardımlarınızı bekliyorum![]()
my punto evo 34 be 6047
abi birer tane fazladan bana yaptırcaksan iner ölçerimbenimde mavi logo
20 tl istiyor canın saolsun sen şu ölcüleri verdearabam bana yaklasık 17 km uzakta bekliyoruz reklamcıda dostlarımızdan yardım gelsin diye
my punto evo 34 be 6047
Ben de 12 km uzaktayım, yoksa ölçmekte ne var, iki dakikalık iş..
kimsenin arabası yanında değilmi ya valla mahsur kaldım tabelacıda![]()
my punto evo 34 be 6047
Buyrun caplarini veriyorum. arka 6,6 cm. On 7,3 cm. direksiyon 4 cm. yeni olctum. metre farkliligindan 1 mm eksik veya fazla olabilir
Konu uurknkc tarafından (09/04/2013 Saat 15:16 ) değiştirilmiştir.
7.5 olan ön mü
my punto evo 34 be 6047
Evet
valla o kadar cok zahmette bulundunki Allah razı olsun eğer ki baskı güzel olsun sizlerede moderatörümüz vasıtasıyla yardımcı olurum valla
my punto evo 34 be 6047
Duzeltiyorum. ovalligiyle olccem bi sn
Kardesim kusura bakma arabadayim telden yaziom o yuzden rakamlari yanlis yazmisim. duzelttim suankiler doru
suanlık tamamdır ölçüleri verdim basımı kuruması akşam 6 yı bulur sizlerle resimleri paylaşacağımm
my punto evo 34 be 6047
ölçülerde sıkıntı var mı? uyguladınız mı folyoları? ovallikten dolayı sıkıntı yaratabilir varsa ısı tabancası yoksa fön makinasından yardım alarak uygularsanız folyoya şekil verebilirsiniz..
ben şahsım araba vs kapladıgım için o konuda tecrübem cok genişnasipse işe koyulucam şuan sigortacıyım ama aynı zamanda modifiye tamir bakım işimizde var
tesekkür ederim size tekrardan anında fotoyu koyacagım yapıstırınca
my punto evo 34 be 6047
tamamdır bekliyoruz...
Fotolari cektim ancak suan tabletteyim yarin atacagim insallah resimler pek net olmasa da
my punto evo 34 be 6047
İyi ölçü almışımgüle güle kullanın..
valla hakikatiniz var iyi ölçü ben yine 1 mm fazla yaptırdım nolur nolmaz die büyükse kesilirde kücükse büyümez![]()
my punto evo 34 be 6047
İyi yapmışsınız bencede.. Çünkü ölçüden ölçüye değişiyor..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri