Ali t abi eline koluna sağlık 05317672418 bana burdan ulaşa bilirmisiniz
merhaba
konuyu hortlatmış olucam kusura bakmayın
aliexpressden modifiye edilmiş bir cihaz aldım bu cihazı tekrar modifiye etmeme gerek varmı sizlerin anlattığı durumda cift anahtar kullanılmıs benım aldığım cihaz tek anahtarlı
aldığım cihaz bu
https://tr.aliexpress.com/item/ELM32....12783.72505.0
yada bu konuda bana yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
Ali t abi eline koluna sağlık 05317672418 bana burdan ulaşa bilirmisiniz
Merhaba arkadaşlar ben bu elm 327 cihazını yeni aldım fakat içindeki board resimdekinden farklı çıktı herhangi bir direnç sökme işlemi yapmam gerekirmi?
Ali Bey'in anlattığı ilk mesajdaki tüm resimle silinmiş, tekrar yükleyebilirler mi mod arkadaslar mümkünse? (modifiye yapacağım ama resım olmayınca anlaması zor)
merhaba arkadaşlar modiye yapılan elm nin güncel fotolarını atabilecek biri varmı foruma
Resimleri yüklemiştim ama zamanla siliniyot demek ki. Bilgisayarımda kaldı o da memlekette elimde yok ama gene bakarım. Soketin içinde ya da arkasında yazar pinler.
RMX2170 cihazımdan gönderildi
Merhabalar Ali bey bir sorum olacaktı,
Benim elm327 v1.5 swicthli cihaz ford içinmiş bu bunu fiat çevirmem için anlattıklarını yapsam yeterli olur mu siz direk fiat için olanın üzerinde değişiklikler yapmışsınız o yüzden soruyorum.
Elinize sağlık bu arada
İlk işim oydu açıkcası
şimdi deniyorum teşekkürler...
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri