Beklemedeyiz :)
Printable View
Beklemedeyiz :)
Bende heveslendim ve birşeyler yapmaya karar verdim..elimden de gelir ve lehim konusunda usta sayılırım..iki parçayı söktüm ve nasıl led kullanılmış ona baktım ve piyasadan temin edip yapıcam..söküldüğüne dair birkaç fotoğraf çektim..led modellerini de koydum bakıp alın diye..cam açma kapama tuşları için kırmızı oval led kullanılmış aynısının beyaz rengini alıp değiştiricem..ayna ayarının ışıklandırması için ise 1210 kılıflı smd led kullanılmış..Bilginize..
Bende sis grubu,cam açma-kapama sağ ve sol,otomatik aynalar ve son olarak teyp kısmını yaptım.
Fakat flaşör grubunu göğüsten sökmeme rağmen devreye ve tuşlara nasıl ulaşacağımı bilmiyorum.Lütfen acil yardımcı olur musunuz??
Ayrıca manuel klima da led yerine normal ampül kullanılmış olup etiketlerin arkasında turuncu filmler mevcut bunu beyaza çevirmem gerek buna da yardımcı olursanız çok güzel olacak.
Teşekkürler...
https://forum.grandepuntotr.com/kend...-calismam.html
Buradaki konuya bir bakın nasıl yapıldığı var. Dörtlü flaşör ise biraz zor açıkçası bende nasıl yaptım hatırlamıyorum ama flaşör grubunu elinize aldığınızda biraz zorlama ve kanırtmalarla çıkıyordu ancak.
toplamda kaç adet led kullandınız?yarın bende led almayı düşünüyorumda
Hüsamettin bey yaptıklarınızı ağzımız açık izliyoruz. Bu yaptıklarınızı görünce bir fikir öneri geldi aklıma. Vites topuzunda uyguladığınız ışıklandırmayı, Direksiyondaki fiat logosundada yaparsanız bence başka bir güzellik daha ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum.