84 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Buda benim led çalışmam :)

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #14
    Ali T
    Veteriner Hekim alixxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21/11/2011
    Yaş
    40
    Mesajlar
    1.236
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 497

    Standart

    Pazar günüde can sıkıntısından klima panelini söktüm ve altındaki turuncu tabakayı kazıdım tabi henüz geri takmadım altına bizim forumda da paylaşılan bakır plaketli bir devre vardı ona benzer bir baskı devre yapmayı planlıyorum. Çizimlerim bitti yarın montajını yapar beğenilerinize sunarım sanırım.
    Bu iş için aslında ne t bıçağı nede başka birşey gereksiz. Ben bir enjektör iğnesi, bir bistüri birde ışık kaynağı kullandım fakat ışık kaynağı çok gözümü aldığından kağıt sardım ve bistüriyi pek kullanmadım sayılır.
    Forumdan birkaç arkadaş ben mundar ettim dedi ama mesleğim gereğimi nedir. Hayvanda olsa çok ameliyat yaptım ne olacak ki diyerek işe giriştim.
    Bir bakın bakalım nasıl olmuş





























    Konu alixxx tarafından (18/02/2013 Saat 21:04 ) değiştirilmiştir.

Benzer Konular

  1. buda benim bebegim seni cok seviyorum gp benim
    sagitta tarafından Hobi forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 7
    Son Mesaj: 21/11/2011, 00:37
  2. Buda benim FUL Jet 'im (34 FUL 05)
    Onur.t-Jet tarafından Üye Garajı forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 97
    Son Mesaj: 20/08/2011, 00:26
  3. Buda benim
    yvz72 tarafından Üye Garajı forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 18
    Son Mesaj: 25/06/2007, 19:45
  4. == Buda Benim R/C im ==
    Bülent A. tarafından Hobi forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 17
    Son Mesaj: 25/05/2007, 11:25
  5. buda benim gp
    batuhan tarafından Üye Garajı forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 17
    Son Mesaj: 25/05/2007, 01:05

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com