Alıntı emretepelioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çalışmalarınız güzel elinize sağlık.

Lakin geçen haftasonu kapı içi fitilleri bende denedim. Benimkindede durmadı 0,50 sinden 1mm kadar bütün kabloları denedim yok. Durmamasının sebebide kablonun gidebileceği yer bitiyor. Her neyse bende sıcak silikon (mum) ile denedim. (şeffaf) güzel tuttu fakat üstünde yada kenarlarda kalan silikonları temizlemek sıkıntı olduğu için söktüm.

Şimdi gel gelelim sorumuza soğuk silikon ile sıcak silikon arasındaki farkı bileniniz varmı aramızda.? Sıcak silikonu çekince tamamen gelmesi güzel birşey kapı tarafında izde yapmıyor, soğuk silikon ( siyah ) alsam aynı şekilde yarın bir gün sökmeye kalksam ucundan tuttuğumda çekip alsam kapıda iz parçacık veya kapının şeklini bozan parçalar kalırmı sizce.

Yapıştırabileceğim daha sonra kolayca sökebileceğim sökerken iz kalmayacak bir malzeme biliyormusunuz.?

Teşekkürler, kazasız belasız sürüşler.
Elektrik kablosuyla olacak iş değil bu. Bu iş için yapışkanlı şeritler var banada bi arkadaş gösterdi çinden sipariş vermiş çok güzel gerçekten. Kablo işi orjinal durmuyor yapışkan pisliğiyle uğraşmaya değmez çirkin bi görüntü oluyor