FLUENCE - MEGANE - CLİO .............ARACINA FARK KAT........... - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 147200911
ilandaki kablolardan işlem yapılacak olsa her yer kablo mu olur acaba :)
Printable View
FLUENCE - MEGANE - CLİO .............ARACINA FARK KAT........... - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 147200911
ilandaki kablolardan işlem yapılacak olsa her yer kablo mu olur acaba :)
Bende başka bir şey sormak istiyorum :) Bu fitil uygulamasını yapacağım ama kablo belirli yerlerde boşluk yaratıyor. Yani giriyor ama en ufak dokunma da geri atacak gibi. Kabloyu oraya yapıştırırken ne kullanabiliriz ? Daha sonra sökmeye kalktığımız da döşemede iz bırakmayacak bir şekilde olan, tavsiye ettiğiniz bir yapıştırıcı var mı ? :) Slikon vs..
3 tl lik siyah slikonlar işini tam olarak görecektir. sökmek istersen iz falan kalmaz, asıldın mı gelir. ama işini yapar kabloyu sıkıştırır. ucuz siyah slikonların amacı zaten dolgu yapmaktır. yapıştırma için yüksek kapasiteli würth ve benzeri siyah slikonlar kullanılır. aman dikkat kesin ucuz slikon olsun...biz genelllikle tıkırtıları kesmek veya dolgu ( sizin kullanmak istediğiniz amaçla) için kullanırız bu ucuz slikonları . kolay gelsin.
:clapping::clapping:BOOMBA eline sağlık
yönetime sesleniyorum.... ersin taşkının üyeliğini iptal edin.....:)
kardeşim tebrik ederim keyifli adamsın vesselam, zaman, fırsat buldukça arabayı derlemişsin emeğine yüreğine sağlık ufak dokunuşlarla harikalar yaratıyorsun...
orta yerinden çatlatıyorsun adamı :) kazasız belasız kullanman dileğiyle...
ses sistemine küçük bir müdahale. işte rsimleri
kapı içi fitilleri nereden aldınız ve montaj asaması nasıl ilerliyor merak ettim?
Ayrıca cok şık durmus emegine saglık
yenilikler var yakında fotoları geliyorrrr
1-2 yenilik
1-2-3 yenilik
yenilik 1-2
panjur içi aydınlatma -chevrolet tarzı-
belki bir beğenen çıkar fikir sahibi olmanız için resimleride ekliyorum. yapmak isteyenlere ilham kaynağı olabilir.
selamın aleyküm arkadaşlar , aranıza yeni katıldım , herkese iyi forumlar .
vts64 arkadaşımızın tüm uygulama resimlerini bir upload sitesine yüklemesini ve
buraya linki paylaşmasını istiyorum , detayların tamamını pc indirim gerekli
görüldüğünde kullanma açısından ve kolay erişim için ..
herkese tekrar iyi günler .
dikişler mükemmel
Ön koltuk ısıtma , orj. Gp multimedya, voltmetre, plakalık aydınlatma kamera, vs. Fotolar en kısa zamanda geliyor...
Yaklaşık dün 2 saatimi harcadım kapı şeridi için 0,75 lik yani 1mm lik kabloyu uzun ugraşlar sonunda buldum. Bu elektrik kablosunun o deliğe girme ihtimali zor anca kablonun yumuşak olması lazım belki de benim kablom çok sertti bilmiyorum. Yapıştırmayı denedim silikonla tuttu 3 kapı görüntü olarak orjinal durmasada şöför kapısı tutmadı tutup söküp çıkarttım bende :D Sonra bi arkadaşa anlattım ve kendi aracında bu ürünün gerçeğini gösterdi :D
Çalışmalarınız güzel elinize sağlık.
Lakin geçen haftasonu kapı içi fitilleri bende denedim. Benimkindede durmadı 0,50 sinden 1mm kadar bütün kabloları denedim yok. Durmamasının sebebide kablonun gidebileceği yer bitiyor. Her neyse bende sıcak silikon (mum) ile denedim. (şeffaf) güzel tuttu fakat üstünde yada kenarlarda kalan silikonları temizlemek sıkıntı olduğu için söktüm.
Şimdi gel gelelim sorumuza soğuk silikon ile sıcak silikon arasındaki farkı bileniniz varmı aramızda.? Sıcak silikonu çekince tamamen gelmesi güzel birşey kapı tarafında izde yapmıyor, soğuk silikon ( siyah ) alsam aynı şekilde yarın bir gün sökmeye kalksam ucundan tuttuğumda çekip alsam kapıda iz parçacık veya kapının şeklini bozan parçalar kalırmı sizce.
Yapıştırabileceğim daha sonra kolayca sökebileceğim sökerken iz kalmayacak bir malzeme biliyormusunuz.?
Teşekkürler, kazasız belasız sürüşler.
siyah silikon döşemenizi rezil rüsva eder, kokusu da çok geç geçer.Sadece siyah değil, beyazı ve şeffafı da öyle koku bırakır.
En iyi seçenek sıcak silikon.soğuk silikonun tutuculuğu daha fazla ama kuruma süresi uzun ve kururken gaz yaydığı için çekilmez bir kokusu var.Evime pvc yaptırdım 3 gün kokusuyla uğraştım diyebilirim.Sıcak silikon ise çok az kokar, hatta kokmaz.Kokan cinsinde de 1 saate geçer.Özetle sıcak silikon kullanmanızı tavsiye ederim.
Xperia L cihazımdan gönderildi
voltmetre + tpms (lastik basınç sensörü) + orj. multimedya navigasyon vs.
işte resimleri;
voltmetre: vema marka dijital çift renk aydınlatma seçeneği mevcut( sarı veya kırmızı) çap 5.2 cm yan direk veya diğer portlara uyumlu.kullanımı oldukça güzel... işe yararlılık bazında benimki gibi çokkk fazla elektrikli aygıt bağladıysanız gerekli.akü ne alemde bilmek lazımmm.. ben yer olarak sol direk altı ,üçgen camın orayı müsait gördüm. bana göre çok hoş oldu. ilgilenen arkadaşlar fikir edinebilir.
tpms: careud marka psi ve bar seçenekleri var. lastiğin sıcaklığınıda gösteriyor. c ve F türünden seçenekli. istenilen değerler arası haricinde değişim olduğunda sesli ve flash atarak uyarıyor.ani hava kaçışlarda da sesli ve flash atarak uyarı veriyor.voltmetre özelliğide mevcut. çok kullanışlı fakat pahalı.her araçta bulunması gerekli ayrıntılı bir cihaz. ben yer olarak orj. navigasyon un durduğu yeri seçtim. kabloları sıfır hata ile gizledim. ilgilenen arkadaşlar incelesinler. fotolar cep tlf ile çekildiğinden çok iyi çıkmamiş ama ilgilenenlere fikir verebilir.
multimedya bildiğimiz navigasyonlu satılan cihazdır.
tpms foto 2
kolay gelsin. herkese hayırlı ve güzel modifiyeler..
Arac satildi modifiyeye baska aracla devammmmm