işçilik biraz kötü olmuş gibi keşke inci beyazına boyasaydınız.emek olan her işi sevmişimdir.elinize sağlık........
merhaba arkadaşlar...
elim hiç yatkın değildir bu tip işlere ama aracımın rengi ile uyumlu olsun diye (orjinallere o kadar para verilmeyecek kadar pahalı buluyorum) bedavaya edindiğim folyo ile anahtar kabımı kapladım...
köşeler kötü oldu bi ara düzeltmeye çalışacağım... bakalım beğenecek misiniz fena olmadı uzaktan
işçilik biraz kötü olmuş gibi keşke inci beyazına boyasaydınız.emek olan her işi sevmişimdir.elinize sağlık........
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Asil panpa dediğin doğru +1![]()
TSİ Jetta.
işçiliği biraz duzeltirseniz daha guzel olur...
güzelzamanla alışırsınız...
Keyif BMW'Dir...
bencede köşeleri biraz kötü olmuş ama yakışmış
Güzel güzel bunu beceremeyenler de var.. Hatta cesaret edip bu işe girişemeyenlerde. İkincide üçüncüde dahada güzel olcaktır eminim.
BY Turbo SPORT 150 HP
bende sizinle aynı düşüncedeyim pahalılık konusunda. emeğinize sağlık biraz daha uğraşırsanız sanırım gayet hoş duracaktır ilk denemeye göre başarılı
İşçilik için bir tüyo vereyim: Filmi yapıştırmadan önce fön makinasıyla biraz ısıtınız ve köşelerden yapıştırmaya başlayınız. Bu sayede işçilik daha iyi olacaktır ama ilk seferi için gayet iyi bence, devamını bekliyorum![]()
yapıştırdıktan sonra kenarları kesmeden fön makinasıyla ısıtın içe çevirebildiğiniz kadar itin. sonra kesin çok daha iyi olacaktır.
renk olarak güzel. işçilik olarak fena değil. tabii orjinali gibi olmasını beklememek lazım.
2010 Beyaz Punto Evo 1.4 77hp Fire Dualogic Dynamic + Skydome + Asistkit + Güvenlikkit +Popkit + Bordo
işçilik kötü ama yeteneksizlikten değil uygulama yanlış =)
fönsüz böyle yaptıysanız fönle orjinalinden farksız yapıcağınıza eminim fönle denerseniz gerçekten çok fark edicektir..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri