asil bu işler akşamda yapılır dersen salı günü iş çıkışı yanındayım. yok olmaz dersen önümüzdeki hafta sonu yanındayım
Printable View
asil bu işler akşamda yapılır dersen salı günü iş çıkışı yanındayım. yok olmaz dersen önümüzdeki hafta sonu yanındayım
Çok güzel olmuş ellerine sağlık
eline sağlık ama bence çok fazla olmuş ışık gündüz bile bu kadar parlaksa gece rahatsız edebilir. belli belirsiz olsa daha hoş olur. bende yapmak istiyorum ama her uygulamadan sonra pavyon arabası diyenler artıyor :D
gündüz hoş görünyor haklsın, gece rahatsız etmiyorsa sorun yok :)
aslında gösterge aydınlatmasına giden hattan paralel çekilebilir ama kapı içlerine kablo çekmek lazım değmez...
Asil eline sağlık, gayet güzel olmuş.
benim evo'da var fakat sadece önlerde... o ışıklar gayet hafif tatlı bir kırmızı şeklinde yanıyor geceleri hiç rahatsız etmiyor onlardan deneyebilirsiniz bence...
Bravo seni tebrik ediyorum çok güzel yapılmış eline sağlık
eline sağlık güzel bi fikir çk güzel olmuş
çok çok güzel olmuş.çalıyorum bunu ;)
asil izmirdeki uygulama için ben talibim... :) hem daha aux kabloyu da bağlamadık bak... :)
[QUOTE=scarrow;611563]asil izmirdeki uygulama için ben talibim... :) hem daha aux kabloyu da bağlamadık bak... :)[/QUOTE
ayın 21 i son gün:D
Bu ledli aydinlatma, kapi acma kollarina disardan da uygulanabilir mi? Su BMW gibi ust segment otomobillerde kapilar acildiginda kapi kolllarinin bulundugu yerlerde bir aydinlatma oluyor ya, ona benzer bir sey yapmak mumkun olabilir mi acaba?
asil onuda yaptı :)
Benim aracta aldigimda vardi ic kapi acma kollarinda aydinlatma hemde orjinal renginde arac active fabrika cikisli olmaz heralde aldigim eleman yapmis galiba
Cok tatli duruyor :)
Saygilar...
asil kardeşim bu işlemi yapmak için oto sanayide 40 tl istediler.
bi tarif etsen resimler ile de bizde yapsak puntişe
olurmu kardeşim