güzel gözüküyor
arkadaşlar gp nin vites topuzu bana çok çirkin geliyo ve değiştirmeyi düşünüyorum.sorun düşündüğüm vites topuzu ya uymazsa.netten bi tane buldum bilgisi olanlar linkten bi bakabilirlermi..
lineaya uyuyomuş...
Fiat linea YENİ TİP VİTES TOPUZU GÜMÜŞ ŞEMA GittiGidiyor.com'da #39748939
güzel gözüküyor
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
evet çok şık bencede ama uyarmı işte.biri taktım dese direk sipariş vercem..
illa uydurulur ama tam uyumlu olması çok farklı emenet durmaz
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
kerem abiye katılıyorum![]()
TSİ Jetta.
eskisini atma hocam arabayı satacağın zaman yıprandı da değiştirmiş falan filan derler gösterirsin orjinalini de..
ilandaki fotoğraf zaten linea ile çekilmiş bizimkilerinde bi farkı yok yani fotodaki görüntüyü elde edersiniz bence.
zaten satıcıyla konuşursanız uymama durumunda geri alıcaktır 10-15 tl kargo parası ödemiş olursunuz...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
bunun aynısını arıyorum bende efe hondanın ilerisinde tek kapı mango turuncu bir gp de görmüştüm çok hoşuma gitmişti ama fiyat yüksek biraz...
adam takmış zaten ford topuzlarına focusu da fiorino için satıyor
https://urun.gittigidiyor.com/Fiat-f...QQidZZ39748935
Konu takres tarafından (20/05/2011 Saat 19:09 ) değiştirilmiştir.
Keyif BMW'Dir...
arkadaşlar, t-jet deri vites topuzuda aynı şekilde vidalı modelmidir, banada aracımdaki vites topuzu çok kaba geliyor. uyarsa almayı düşünüyorum.
ışıklı deri vites Topuzu vw fiat ford bmw vs.. GittiGidiyor.com'da #38418133
Arkadaşlar,bir de bunları inceleyin.Şimdiki topuzum Fiorino için olan ışıklı, deri vites topuzu,gayet şık duruyor,bilginize...
sanırım bu gittigidiyorda satan kişinin sitesi
AKGÜR TİCARET - Adres ve İrtibat
ankarada alacak olan gidip taktırır hem olmazsa kargo vs ile uğraşmaz...
Keyif BMW'Dir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri