HB da gezinirken ledli dolap ışığı gördüm alıp denemek istedim ve torpidoya uydurabildim.Ürün 2 parçadan oluşuyor; biri lambanın kendisi, diğeride mıknatıs gibi bir parça.O parça lambaya yaklaştıkça lambanın içinde çok hassas olan bir teli başka bir telden ayırıyor ve ışık sönüyor.Montajıda çok kolay.Mıknatıslı parçayı kapağın sol tarafına, lambayıda torpido tavanının sol tarafına yapıştırdım(raafın altına).Ürün zaten arkası yapışkanlı geliyor ancak ben arkasındaki yapışkanı söküp würth'ün çift taraflı bandını yapıştırdım zımba gibide oldu.2 parmağın yarısı kadar büyüklükte. 3 adet saat pili tipindeki pille çalışıyor. fiyatıda 3 tl oldukça uygun, deneyin derim. karanlıkta çektiğiniz sıkıntıya değmez. tek eksisi beyaz ışık olması,biraz orjinal durmayabilir.Ancak torpidoyu açınca ürün görünmüyo daha ne olsun.Fotoğraflarıda elimden geldiğince net çekmeye çalıştım bu kadar oldu.Aydınlatmıyor gibi görünebilir ama gerçekten işe yarıyacak aydınlatması var.Üründe bu Hepsiburada.com : Juststart JT-358 Led'li Dolap Işığı | Ev Elektroniği
Yer imleri