bence çok başarılı olmuş
arkadaşlar 2 gün evvel facedeki GP grubunda siyah bir araç gördüm..ön ızgarasında multıjet yazan yerde italyan bayrağı vardı gercekten cok hosuma gittim..hemen msj attım..nasıl temın edebiliriz diye..bana bir link gönderdi fakat satın almak ımkansızdı..hemen kafayı clıştırdım ve aynısın yaptım bakalım sız ne diceksiniz..suan için sadece panjurun resmini çektim yeni bitti.en kısa zamanda araç uzerindede resim cekip eklicem ama arac uzerınde daha guzel olcagnı dusunuyorum...
[IMG]Uploaded ImageShack.us[/IMG]
Konu kara kız tarafından (23/02/2011 Saat 12:10 ) değiştirilmiştir.
onrky
1.4 starjet 95hp
bence çok başarılı olmuş
çok güzel olmuş. güle güle kullanın.
yapım ayrıntılarını paylaşabilirmisiniz.
iyimişde multijet yazısının üstünde tam olmş nsl bşrdn?
TSİ Jetta.
araç üzerinde merak ettim...
yapımı çok basit aslında oncelıkle kullanmadığnız eski bir kredi kartı veya ona benzer ınce uzerınde işlem yapabilceğniz plastık bir parça alın...sonra ızgara arasına sıkısacak sekılde kesin biraz kalın olsun ince bir eğe yardımıyla kenarlarını törpuleyerek izgaraya oturmasını sağlayın...daha sonra oto aksesuarcılarında 2 tl ye stın alabileceğniz uzerında ceşitli ulke bayraklarının bulunduğu yumusak malzemelı bir sticker alın..genelde taksılerın torpido kapaklarına yapiştirilıyor kgorunce kesin anlarsının ne oldugnu..onceden kestıgmız plastık parcanın uzerıne yapıştırıp fazlasını falçatayla kesin..ben bayrak renklerını renklı bantlardan yaptıp..uzerınidea zaman içinde sudan dış etkenlerden vs yıpranmasını engellemek için sprey vernik attım...gayette güzel oldu..bu arada sitedeki fiyatı 15 EURO du...
onrky
1.4 starjet 95hp
That is perfect olmuş iyi günlerde kullanın
punto evolution
yanlız resmi göremedim bn
Bende göremiyorum resimleri...
arkadaşlar araç üzerindeki resimleri ekledim nasıl olmuş sizce?
birde bu var
Konu kara kız tarafından (23/02/2011 Saat 12:08 ) değiştirilmiştir.
onrky
1.4 starjet 95hp
araçta güzel maşallah yakışmış...
TSİ Jetta.
güzel olmuşş
elinize sağlık
teşekkurler arkadaşlar bende çok güzel olduğnu düşünüyorum..
onrky
1.4 starjet 95hp
Gayet güzel bir çalışma elinize emeğinize sağlık onur bey...
başarılı bir çalışma olmuş,
elinize sağlık.
çok güzel olmuş
Onur kardesim projeni calmis gibi oldum ama ayni uygulamayi bende yaptim gayet guzel oldu... Telif hakki istemezsin artikresimleri eklerim en kisa zamanda...
başarılı bir şalışma emeğinize sağlık
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri