@fatih
bu saatte boyanmaz abıcım naptın sengündüz zor gördük düzlükleri
@jasmıne
kendini himen zannetti heralde abımız..bız gp leri hatmemıze ragmen ustesınsen gelemedık
![]()
Offf sonunda alt panjurum takıldı. Aksesuarcı abi ilk başta panjuru takamadığımızı söylediğimde yüzüme öyle bir baktıki içinden kesin vay salak demiştir. Sen ver panjuru ben hallederim dedi ve 10 dakika uğraştı.![]()
Demekki o kadarda kolay değilmiş dimi abicim
![]()
@fatih
bu saatte boyanmaz abıcım naptın sengündüz zor gördük düzlükleri
@jasmıne
kendini himen zannetti heralde abımız..bız gp leri hatmemıze ragmen ustesınsen gelemedık
![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
üst panjur 15 saniye alt panjur 60 saniye takılma süresi, uygulama isteyen buyursun gelsin![]()
foto eklede görelim![]()
heheheheee o fotoda bu forumda var zati![]()
![]()
Aman o tırnakları fabrika ölesne koyuyo zaten![]()
bırak abi ya kırdın attın oturmuyor yerine simdi![]()
beceriksizlerAlt panjuru bile elektrikciye gitmişler
![]()
Elektrikçi değil bir kere o aksesuarcı. Ayrıca beceriksizlikle ilgisi yok. kendimi yormak, arabama zarar vermek yerine arabadan inip panjuru rica etsem takarmısınız dedim. Abi de büyük bir hevesle olaya atladı.
Trafikte bayan olmak zor derler birde. Bu kadar yardımsever bey varken hiçte zor değil![]()
saat 17,30 ve ben susuzluk çekiyorum en az 3 kere okudum anlamak için ve evet en sonunda anladım![]()
abi ilk gün çok zor geçiyo ya![]()
aynen benımkıde tertemızdı ama bız cıkardık hepsini boyadık ton farkı olmasın dıye benım arac sıyah pek bellı etmedı belkı ama jasmıne ablanın aracında dırek goze battı...leon ın arabadada baya bellı oldu...kendısını burdan kutluyorum cok ıyı bır ıscılık cıkardıyer açacaz ona "kuşcan oto tunning"
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri