ben boyle plastik tırnakları kırma konusunda cok becerikliyimdir ama insallah bisey olmas olursada artık japon falan idare etcez :D
Printable View
murat abinin hastasıyız:D murat abı biizi mıkropa götür...murat abı biizi mıkropa götür...
aman kaptan yavaş:D arabyı parçalama komple sonra
arkadaşlar elinize sağlık... çok güzel olmuş...femoli demişti.... ben olsam 4 arabaya yaparım diye.. ama aşağıdaki fotodaki şeyi yaparken boyanızı bitirdi... işte.... o olaydan sonra güvenlik geldi ya.. tamam dedim kovacaklar bizi..... ah be Mehmet valla alem adamsın..
valla daha yazacaktı da zor durdu..
harbiden ya... sen durdurdun değil mi... güvenlik biz ayrılmadan ayrılmadı oradan....
@femoli
abicim sen nasıl bızım standart buluşma yerımıze bı ankaralı olarak ımza atar gıdersın..ankaraya gelıyım dükkanının önüne o kızılın grafitisini yapmassam spreyle:D sonra yengeyı çağırmassam...ahanda buydu diye:D
evet ızgaralarını boyayan beyler,folyoyuda yaptıktan sonra bu arabalarla manita bağlamanızın farz olması lazım,sizin gibi babayiğit ,modifiyeli gp sahibi gençleri,koçtaşlarda,kipalarda sap sap dolaşırken görmek istemiyorum...:D
eeee bidahaki buluşmayada damsız gelin bak haydarla tanıştıracağım sizi...
Yaparım tabii. Kardeşlerimi sokakta bulmadım ben. :P