çok şık olmuş güle güle kullan :ok:
Printable View
çok şık olmuş güle güle kullan :ok:
Çok yakın çekmesen süper olacakmış tamamı kadraja girse...
Şimdi seçenekler arasına birde seninki girmiş yavv süperr.
Activ-Dynamic-Emotion-Sport-Brvhgt
o göstergelri nerden buldun?fiyat ne?dehşet bişiymiş. deri kaplamada mükemmel olmş bu arada....
Arka koltuk bile kurtarır sanırım fotoyu,harbi çok güzel olmuş.
Direksiyon ve vites dikişinin aynısı.Nerdeyse aynı işçilik olmuş...
çok hoş olmuş ama sen nerden beyaz gösterge buldun bilader yaa kıskandım valla..kaça maloldu bende isterim açıkçası.
ya yalnız süper olmuş ya. mükemmel ötesi . keşke bizde bulsak ankarada bi yer. tabii ilk önce beyaz gösterge şart. 420 milyon fiat'ta. 3-4 tane alsak daha fazla indirim olur heralde. şöyle alacak olan arkadaşlar olsada hep beraber yaptırsak
Ertan, çok güzel olmuş walla, güle güle kullan... Kıskanmamak elde değil... :ok:
Kadran orjinalden farklı değerler mi gösteriyor, bana mı öyle geldi!
Anladım, güle güle kullan...
kardeşlerim tekrar söylüyorum yeni fotolarıda ekleyim beğenir ve güvenirseniz isteyenlerinkini burda yaptırırım hemde dikişleri istediğiniz renkte olacak şekilde kapım ve cebim açık
kardeşim eline sağlık güzel olmuş. güle güle kullanman dileğiyle..
:D bakalım turuncu nasıl olacak ertan...
kırmızı cok sık olmus...
Vallahi süper olmuş eline sağlık
tek kelimeyle harika olmus ..
abi çok hoş olmuş güle güle kullan... tıkırtıya son wermiştir inşallah?
Çok güzel olmuş.El emeği olması parçayı daha bi güzel hale getirmiş sanki.Sade plastik parçayı kaça alıyoruz bir bilgisi olan varmı acaba?
gerçekten de süper :)
hayırlı olsun...
elınıze saglık valla
elımde 1 adet kırmızı dıkıslı derı kaplı gostege cercevesı bulunuyor....
Ertan senin titizliğine hayranım yine konuşturmuşsun çok şık olmuş çok beğendim ellerine, emeğine sağlık.
sezgin eskıdı bu baslık :) ben bıle yaptım hatta dedıgım gıbı elımden 1 adet var kırmızı dıkıslı ;)
yaa bişi sormak istiyorum kapı tutma yerlerindeki deri kaplamalardan yapıcaktım söltüm yanlız (hani o kumaş olan yer warya) abi arkadan eritmişler onu nasıl çıkarıcaz yaaa bilgisi oan varmııı:)
Hmm benimde aklımda var oralar. Üstüne yapsan çok mu sırıtır? Bi dene istersen
abi sırıtır kusura bakmayın biraz sert konuşcamda sinirim bozuldu bukadarda olmaz yaaa ni vida deliği var 10 tane o parcanın ama bu terbiyesizlik yaaa vida yerine eritilirmi yAAAAA 10 DELİK YERİ ERİTMİŞLERRRR YUH BEEEEEEEEEE
ama nasıl sökücem bilen warsa lütfen plase:D:D:D yardımcı olsun...
harbi çok süper olmuşşş
mükemmel bir görüntü olmuş süet