airbag olan kısımmı ? nasıl yani airbag üzeri kaplanıyomu ki kaplanıyosa da sakat olur bence
Printable View
bende bu işi komple 100 ytl ye halletmezsem neyim
deri olunca her yeri otamatikman yapıştırma gerekiyor fakat kesinlikle anlayamazsın ben göstergelerin olduğu yeri turuncu düşündüm çünkü beni arabanın içi her yer turuncu
twentynine arkadaşım ben kapı kollarının oluduğu yeri yapmak istemiyorum bende orası turuncu ben yukarıdan aşağıya doru c biçiminde gelen plastik kapı kısmını kaplayacağım
bundan daha iyi olacak
bej kapıda iyi olabilir
teşekkürler
benım fıyat logosunun uzerıne japon yapıştırıcısı dökulmustu. kazıdım ugraştım ama felaket bı durum aldı. en sonunda kafayı sıyıracaktım deri ile kaplamayı dusundum.ankaradaki ertex'e oto ya gittim. adamlar o direksiyondaki airbag ın oldugu kısmı komple sökup logoyuda cıkartıp deriyle kaplarız demişlerdi. ama fiyat bana cok fazla geldi.servis bile direksiyondaki logoyu cıkartamayız dedı.bunlar her seyı yapıyor.tabı çok pahalı fiyatlar vererek.adamlar 2 transporterı ortadan kesıp birleştirip transporter limuzin yapıyolar öyle diyim sana abicim :)
ya asabilik yapmadım yanlış anlaşıldı
yani malzemenin 100 ytl yi geçmeyeceğini anlatmak istedim kusura bakma yanlış anlaşıldıysa niye asabilik yapayım işçilik beleş olunca ucuza geliyor demek istedim
Örnekleri bir an önce görmek için sabırsızlanıyorum arkadaşlar :)
bence turuncu arabaya bej renk daha güzel olur yada onun tonları ama zevk meselesi tabi bu arkadaşlar süper olur bence..bende yaptırabilirim :)
yaptırmayacağız arkadaşlar kendimiz yapacağız
biraz derby biraz işçilik o kadar ben kalıpları çıkarayım herkesle paylaşacağım
matrox ozaman senden haber beklıyoruz valla. sen bı yapta sırada biz varız :)
ustelik ankarada olman cok ıyı oldu. hemen gelırım yanına :)
abi ben kaplayacağımız parçaları nasıl sökmemiz gerekiyor ondan korkuyorum yani sökerken takarken zarar verebiliriz bence matroxunda dediği gibi malzeme yada uygulama çok zor olmaz kanımca
ben aldığım günden beri düşünüyorum bu deri işini
ben nereden deri ucuza alınır ne yapılır bulayım herkese yaparız arkadaşlar
ben araştırıyorum herkese kapım açık bir yapayım hepimize yaparız
gel kardeş çay da beleş :D
kapıların plastiğini sökmek iki tane vidaya bakıyor inan o kadar zor değil
matrox harbiden o zaman senden haber bekliyoruz
evet sağlam bi derici bulmamız lazım. arabanın içinde kalıteli ,sırıtmayan bısey olması lazım. ankarada ulus cıvarında dır buyuk ıhtımal ama nerde ne kadar nasıl alıcaz hıc bı fıkrım yok matrox
ben şimdi annemi kandırmakla meşgulüm deri kalıplarını bir çıkartayım direk takacağım ve aynen o resimde görünen gibi kenarı dikişli felan olacak
çaglarka demin yanlış anlaşıldım galiba özür dilerim :)
bana renk konusunda yardımcı olun arkadaşlar ne renk iyi olur
göstergelerin oraya ne renk yapayım ona göre süet alacağım
kafaya koydum süet istiyorum
yaw şu turuncu dikişli el freni olayına bayıldım offf!!! . benım aracın ıcıde parlak altın sarısı gibi dısıda kırmızı bide. söyle spor görunum katacak bişeyler lazım
süet alma bence.. bakımı cok dertlı. sana turuncu deri bulmak lazım da o rengi nasıl tutturursun merak edıyorum.. bıde ben dikişli istiyorum :D cok hosuma gıttı anlatamam ya
rengi nasıl tutururum cidden doğru arabayı bu renk alırken hiç düşünmedik ki :)
bilerek isteyerek aldık ama al şimdi renk tuttur :D