-
o silikon kaplı olanın metre fiyatı (sanırım) telefonda görüş.
Bana da metresi 16 dolar dedi, arkadaş 2 metresi 10 liraya almış diyeceğime metresi 10 liraya almış dedim, evet silikonsuz o fiyat diye cevap verildi.
Maksimum vereceğin metre/1o tl.
Evet Arca, bizim ürün oldukça ucuza gelmiş oldu. Montaj esnasında senin kablolar metal aksamlara yada birbirine değmiştir kesin.
-
elinize sağlık çok hoş olmuş. ben de istiyorum aynısından ama eşim disko gibi o ne diyor :) bu arada bunu ben yapamam. elektrikçi ne kadar işçilik alır sizce?
-
Kocaelinde İst'a göre daha ucuza olacağı kesin ama net bişey söyliyemem.
Aslında yapılacak işte pek bişey yok. Alt tarafı lehim ve tesisat işi.
-
hayır arkdaslar metresi 16 dolar degil 5 metresi yani bir topu 16$+kdv dir ona göre ürün alın, siparis verin.
IŞIMA AÇISI:GENİŞ AÇIÇALIŞMA VOLTAJI:12 V DCGÜÇ:4.8 W/METREEBATLARI:1x0,3CMEBAT KESİMİ:5CM (HER 3 LED'DE BİR KESİLİP EKLENEBİLİR)LED TİPİ:SMDLED SAYISI:60 LED/METREAMBALAJ ŞEKLİ:5 MT'LİK RULO
-
silikonlu ile silikonsuz arasındaki fark ne???
-
-
bu tesisata sigota bağlamaya gerek varmı
-
tavan lambasından hat çekerseniz hayır. oraya gelen hat sigortalı zaten, ledlerde yük bindirmediği için sorun olmaz. (benim kısa devre yapmıştı sigortayı değiştirdim sorun yok)
-
Ledlerin hic birisine sigorta baglmaya gerk yok yada birsey kullanmaya zaten 12 VOLT DC akım ile calısıor aracın zaten kendi gerilimidir bu...
-
Arkadaşlar koltukların altına özel bir üretim yaptım bugün.
CD kapağını ikiye böldüm, silikon tabancasıyla şeritleri şeffaf kapaklara döşedim, tesisatını hazırladım. Sonra puntişin kapı eşikleri söktüm ve emniyet kemeri uyarı sisteminin kablolarının geldiği yerden elektrik altyapısını hazırladım. >Biraz zaman aldı ama çok temiz ve profesyonel bir iş oldu...
-
Daha sonra bunları yine silikon tabancası yardımıyla asetatla (A4 boyutunda ince ve şeffaf plastik, genelde okullarda ders/sunum için kullanılır) kapladım.
Ve yine silikon tabancası yardımıyla koltukların altına monte ettim.
(İstenirse iz bırakmadan yeniden çıkarılabilir)
-
Sertaç bey aracınız manuel vites ama neden 2 pedal var