tesekkur ederim önceLikLe kuLLanıLan maLzeme yukarıda da bahsettiğim gibi nikeLaj en kuçuk boyunu tercih ettim kıvrımLı yerLerde cok fazLa zorLanmadım panjur yanLarındaki o keskin hatLar zaten yardımcı oLuyor bozukLuk oLması imkansıza yakın
Printable View
bende femoliye katılıyorum plakanın olduğu kısmı siyah folyyla kapla bide plakalığını çıkarıp sadece plakayı tak 10 numara olur....benm aracın resimini koydum örnek olarak uygulaması kolay ben kendim yaptım..
Cok guzel ve orjinal bir fikir olus ben de cok begendim eline saglık
hepenize tesekkur ederim arkadasLar siyah foLyoya girmek istemiyorum sahsen yakıstırmıyorum ben
Aha tabi senin aracın senin zevkin aMa folyo harbi süper olmus.
çok güzel olmuş bence yada ben nikelajı çok sevdiğim için bana oyle gelıyor elımde ımkan olsa arabanın her yerını nıkelaj kaplarım.:)
çok güzel olmuş eline sağlık
çok güzel olmuş hayırlı olsun
Bende densem şu işi olacak güzel olmuş gerçekten ama bende çok iş var daha ona gelene kadar farları degiştiricem ve sis takacagım yaptıgın işlemide yapacagım bu arada folyo muhabeti ne ben anlamadım o nasıl uygulanıyor bir fikri olan varsa açıklarmı benim için teşekkürler tekrar tebrikler 10 NUMARA OLMUŞ gerçekten...
değişik bir hava katmış.bencede iki panjur arasına siyah folye daha güzel gösterir diye düşünüyorum.bu benim düşüncem siz nasıl isterseniz.güle güle kullanın.
Selam,
Sanırım düşündüğüm ön panjur sistemi için nikelaj işini senin yöntemi ile halledebilirim.
Peki aşağıdaki gibi bir panjur'u nasıl yapabilirim.
Fikirlerinizi bekliyorum.
https://img114.imageshack.us/img114/...depunto5yt.jpg
photosop ile.. :) şaka bi yana fotodaki gibi olması için tamponun kesilmesi şart..
Güzel olmuş ama;
-Plakalığı çıkarıp
-Plaka kenarlarındaki siyah boyayı tiner ile söküp
-Plakayı silikonla tampona yapıştırırsan daha hoş durur...
Yanlış anlaşılmasın ama ankaradaki puntocuların dikatine ilk nikelaj çerçeveyi ben uyguladım çoğuna da örnek olmuştur
hoş olmuş
Selam arkadaşlar
Bu nikelaj dediğiniz aslında nikelaj görünümlü plastik türevi malzeme değilmi?
Tşk
Harika olmus tam kafamda olan bişey ama kesinlikle beceremem ben o olayı..Bitiririm araba Reil olr..kske İstanbulda olsaydında sana emrivaki Rica etseydimmm..Süperr olmus..krom
abı audı ye benzemıs harıka olmus tebrıkler