benim aracım new orleans mavisi peki mavi olanı varmı elinde arkadaşım ? yada renksiz sadece logolu olanı ?
Printable View
benim aracım new orleans mavisi peki mavi olanı varmı elinde arkadaşım ? yada renksiz sadece logolu olanı ?
yok onu zaten öylesine yaptık yani normal renksiz bu kırmızı felan diil.. Grii renk :)
Ayak dayamayı vidalamak mı gerekiyor döşemeye ?
Yoksa yapıştırmak mı gerekiyor ?
Evet ayak dayamayı ufak civatalarla döşemeye sabitliyorsunuz hiç bir yeri delmiyorsunuz.. halı onu tutar..
Nasıl temin edebilirim ?
Yardımcı olursanız sevinirim
Konunun ilk başında hs noları var oraya ücretini yatırdıktan sonra mail atmanız yeterli..
ewweeet bugun geldi.. :X
teşekkürler femoli...
Güle güle kullanın montajı basittir zaten ;) .
İsteyen arkadaşlara logoyu renklide gönderebiliriz fiyat farkı olmadan :)
Teşekkürler Mehmet Abi bu şık ayak dayama için, çok yakıştı.
kargoyada ucret odeyecekmıyız Mehmet..Ayrıya stickerin rengi arabada sırıttı sankı
evet hemen hemen 4 tl kargo ücreti var .. sticker konusundada , kızmaya başlıyorum :) herkese özel bir renk yapamayız yaw sarıya sarı pembeye pembe ,olanla idare edin daa :)
wayy kanka posta koydun genee..:)
neyseeee pekı bakalım ıdare ederız...
Ya sözüm genele sana diil :D Her kes renklerden şikayetci mavi olsun diyen var kırmızı var oo bal köpüğü isteyen bile var :D
Neyse konumuza dönelim .. :)
Çok güzel bir ürün, fiyatta uygun...Keşke Pandaya uysaydı, Logoya filanda gerek yok düz olsa yeterdi :-(
Servise sordum, Fiat Panda için ayak dayama 100 TL dediler..:busted_b:
bunu kemaloto.com sitesinden de temin edebiliyoruz değil mi ?
Evet www.kemaloto.com adresinden temin edebilirsiniz..
9+9+21+21=60 cm
Sağdan sola 9 cm yukarıdan aşşağıya 21 cm ölçün oluyorsa oluor demektir dış ölçüsü niye :)
güncel!!
Mehmet abi. bana yolladığın ayak dayamada 4 tane delik var ya oralardan ayak yerine vida gibi bişeyle falan montaj yapıyormuyuz. :)
Erkan vidalıyosun zaten ayak dayama yerıne
Erkan normalde montaj civatasını yolluorduk ama sende bir karışıklık oldu biliyorsun , kusura bakma bu yüzden :)
Ayak dayamayı takmak iin kesinlikle delmiyorsunuz delme olayı yok sakın öle bişi aklınıza gelmesin .. ayak dayama ile birlikte ufak 4 adet civata gönderiliyor bunları halıya tuutruyorsunuz , yani cevirerek takıyorsunuz ve halıya sarmış oluyor ;)
Yanis enin dedğin gibi civata bile takmadan yerinden oynamıyor o yüzden bir şey delipte takmıyoruz sadece işi garantiye almak için halıya tutturuyoruz ;)
Kampanya yapta herkezın bı ayak dayaması olsun memoli
Ben o civata benzeri şeyleri de takmazdım. gayet sağlam ve şık duruyor zaten şu anda. o kadar da kullandım halısından ne düşme yaptı nede yerinden oynadı.
deniz kaşınıyorsun galiba :D bunun kampanyasımı olur ule zaten eti butu ne :D
Yap bi kıyak kargo benden falan de bari:P
Çok kızıstırırım ben pazarlıgı bılesın...
Ule 3 tl kargo tutuyor zaten onudamı ben çekeyim :D ne adamsın aras kargo için menfaatinizi düşünerek bir dünya sözleşme imzaladık ürünler çok çok uygun gitsin diye :) Aras kargoyla gönderimlerimiz ambardan çok daha ucuza gidiyor . Koca daylight far kutusu 14 tl ye gidiyor :D
yeni bahar kampanyası :)
Buyur bakalım kriminal :)
eşantiyon veriyorsun abi ben alabilirim :D
esantiyon :D tabi canim ne demek .
güzel kampanya :)
ayak dayama pedal grande punto www.kemaloto.com
Üzeri çizildi pasta attırıcam:D