2014 punto ya uyar mı?
Grande Punto, Punto Evo, Punto Orj 3D Bagaj Havuz Paspas
2005 Ve Üstü Modellere Uyumludur.
Punto 3D Bagaj Havuzu «Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning
2014 punto ya uyar mı?
kesinlikle çok faydalı bir ürün..
Şuan bir adet varmış yukarıda istiyorsan hemen kargoyu çıkaralım
bu ürünün artılarını birisi söyleyebilir mi? Yani ben bunu satın almak için bir sebep bulamıyorum. Kendi paspas gibi bir şey var bagajda mesela hiç yerinden bile kaldırmadım bugune kadar.
hocam malzeme plastik ve havuzu var.bagaja herhangi bir şey döküldüğünde siliyorsun ve gidiyor ayrıca arada bir çıkarıp yıka tertemiz olsun ama bagajın kendi malzemesi kir tutuyor sürekli ve bir şey döküldüğünde sil temizlensin durumu olmuyor örneğin geçenlerde benim bagaja yağ dökülmüş eğer bu bagaj havuzu olmasaydı o yağı oradan hayatta çıkaramazdım ama bagaj havuzuna döküldüğü için çıkardım sildim ve gitti bu kadar..
adı üstünde havuzlu kenarları havuz şeklinde bir sey döküldüğünde yada pazara gittiğinizde delik poşetin içindeki sebzelerin kumları çamurları halının üstüne döküldüğünde vişnenin poşetten süzüldüğünde bu dediğinizi anımsayın
2009 punto bagaj havuzu havuzu ve havuzlu paspas almak istiyorum elinizde var mı?
evet elimizde mevcut punto ve bravo ikiside
bir adet bagaj havuzu ve bir adet havuzlu paspas seti. toplam fiyatı nedir ve ödemeyi nasıl gerçekleştiriyoruz? 2009 g. punto için
www.kemaloto.com adresinden fiyatlara bakip direkt olarak oradan satina alabilirsiniz .
Opel corsa d 2014 tam uyan kauçuk paspas var mı?
2011 punto evo havuzlu paspas var mı elinizde
Bende baktım yok gibi.Diğer sitelerden bulunabilir.
Konu Ezeldenberi tarafından (19/04/2016 Saat 23:59 ) değiştirilmiştir.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri