Arkdaşlar bor power da kampanya yaptık
Sadece nakit yada havale ile 42 tl dir..
Türkiyenin her yerine kargo ile gönderi yapılır... 3 Sene öncesi fiyatına 3 sene sonra
irtibat adresi Bor , Bor Power , Motor Silk , Katkı , borax , Ankara
Kemal oto Ankara 0312 394 15 10
mehmet abi , ben bu bor u forumdada sordum kimse bi yararını söleyemedi. nedir abi bu bor un yararı sen söle bari 80,000 bakımda kullanmayı düşünüyorum çünkü... ayrıca araca rüzgarlık bide metal eksoz kapağı taktırcam bunlar sende varsa sana geleyim abi..( bbenim kuzen cck1 nickli cemo sana gelmiş valla çok memnun kalmış)
Barış ben yıllardır kullanıyorum eski aracımda da kullandım şimdiki puntişimde de... Çok memnunum ve çoğu arkadaşıma aldırdım hatta araçlarına ben koydum... Şiddetle tavsiye ederim..
orçun abi sen kullanıp memnun kaldıysan kesin alırım mehmet abiden fakat son sorum bakımdan bakımamı yoksa şimdi alsam ekletebilir miyim?
ok
NNT Borpower,yeni seri sanırım nanogreen ms-250 filtre ve yağ değiştirmeden kullanabilen ürününü kullanan, öncesi ve sonrası karşılaştırmalarını yaparak, söylemem gereken şu ki, Aracım rahatladı, çekişi gayet hissedilir derecede yükseldi, motor sesi gerçekten azaldı ve yakıtta belki benim aracım ve sürüşümle alakalı olabilir, çünki bakmayı , düzgün kullanmayı seven biri olarak güzel bi yakıt farkı oldu... internetten baya bi baktığımda karşıma çıkan sonuçta gayet manidar...borpowerın teknoloji arge fabrikası nnt , saray yavrusu gibi, herşey intizamlı özene bezene teknoloji adına yakışır bi yer, diğer firmalarınkine baktım merdiven altı desem yeridir...aslan yattığı yerden belli olur diyorum..bide borpower dünyada yılın buluşu ödülünü alıp almanyada müzede sergileniyormuş bizim milletimiz de yok omu iyi yok bumu iyi..test sonuçları, raporlar, yabancı üniversitelerdeki raporlar herşeyi açık açık vermiş sitelerinde...öyle parayı bastır raporu belgeyi alıncak yerlerde değil hani..vallahi helal olsun..ben faydasını fazla fazla gördüm arkadaşlar, o böyle demiş bu böyle demiş bana havada konuuşulan sözler gibi geliyor..ürünü al , doğru kullan bak nasıl farkını görüyorsun.bulandan, yapandan satandan Allah razı olsun...
mehmetakifusta motor yağına mı ekLedınız boru ? gazkelebek bogazında kirLenme yapiyor bır sonrakı yağ degısımınde mutLak kelebek temızlıgı yapdırınız ?
ustam güzel özetlemişsin...benim eski aracım ww polo 2004 benzinli...MAŞALLAH iyi yakıyordu, bide üstüne iki günde bir zam, anasını satim çileden çıkmıştım...benim borpowerla tanışıklığım 2008 2009 yılında oldu, bakıma götürdük dostumun arabasını, orda usta kendi aldığı aracına koyarken yakaladık oda eski bağımlılardanmış, baya oturup anlattı olan biteni, bizimkiside bende istiyorum dedi ve bakımda koydurdu, ben biraz garanticiyim, öyle pek hemen zıplayan biri değilim, koyduğu günden itibaren hep dikkat ettim fark varmı die resmen araç kendine geldi, bikaç aya kalmadı bende gittim koydurdum filtre yağ değişimi derken kullandık bizim poloya...arabasını iyi tanıyan, sesini dinleyen, biriyim...bikaç aydemeden aradaki fark çıkıyor..dediğin herşey benim aracımda da oldu..şimdi yeni aracım puntoya aldığım gibi yaptırdım, filtre yağ değişiminide kaldırmışlar öyle bişeyde yok şimdiki nanogreen serisinde...sıfır araçta dahada etkili bi ürün, kullanmayan araçlara göre farkını anlıyor insan...şimdi gözüme çarptıda girdim , gerçektende hem ürün hemde yeri olarak hakkını fazla fazla veriyorlar ...bizim biraderde kendi aracında borup mu öle bişey kullandı, şimdi binpişman..adamların siteleri bile açılmıyor, telefonları yok, fabrika desen merdiven altı...dahada bişey demem, aldım kullandım, faydasını gördüm, görüyorum...aracı olan herkezede tavsiye ederim...
Konu femoli tarafından (11/01/2014 Saat 18:38 ) değiştirilmiştir. Sebep: benim konumda reklam yapmayın ule
ben hiç öyle bir arızaya rastlamadım poloda ki iki yağ değişiminde kullanıldı, bence onunla alakalı bişey değil gibi geldi bana, sıkıntı başka bi yerden olabilir, ustalar ne kadar iyi bilselerde, en ufak sıkıntıda bu tarz mevzulara suç atmayıda adet edinmişler cihan... haksızsam söyle
Dünyada yılın buluşu ödülünü kim/hangi kurum vermiş? Hangi müzede sergileniyor?
Test sonuçları, raporlar, yabancı üniversitelerdeki raporlar açık açık verilmiş demişsiniz, ben bulamadım. Sitenin neresinde, yazabilir misiniz? Link de olur.
Hangi üniversiteler bunlar? "parayı bastır raporu belgeyi al" şeklinde olmadığının kaynağı nedir?
Tek mesajınız bu olunca insan şüphe ediyor, bizi aydınlatırsanız seviniriz.
Bana masal geliyor bunlar, kusura kalmasın arkadaşlar ama...
bor powercılar basmış burayı tamam güzel üründe kendinizi küçük düşürmeyin daaa
birde benim konuda reklam yapmayın gidin bahçede oynayın lütfen..
reklam kokan hareketler bunlar mayk,puntoforum yemez bunları,,,,neyse ben bu konuyu ben çok araştırdım, işi bilen ustalar motorsilk in üstüne yok diyorlar,hem muadillerinden ucuz hem kaliteli,hemen sipariş ettim geldi,önümüzdeki bakımda uyguluycam bakalım nasıl bir etki olucak... (not: bu ürün 150 bin km de 1 kullanılıyor ve etkisini 2000-3000 km sonra gösteriyor, sitedeki yorumlara bakıpda '' aldım ertesi gün araba uçtu,coştu,hiç bişey olmadı '' vs laflarına itibar etmeyin,işi gerçekten bilen ustaların yorumları farklı,okuyunca farkedersiniz)
https://www.kemaloto.com/motor-silk-...-250-ml-pmu322
Konu femoli tarafından (13/01/2014 Saat 10:27 ) değiştirilmiştir.
Yahu parasini verip,reklam bolumunde konu acan adamin yerinde baska markalar yazilir mi. Emege de esnafa da sayginiz yok mu. Knidos111 ve mehmetakifusta beyler. Rica ederim silin yorumlarinizi. Baska konu acin. Bu konu adamin(mehmet abinin) dukkani resmen. Adidasa gidip nike sormaktan farki yok.ayiptir.
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.
Bu urunlerin tanitimi, aciklamalari cok karisik...
En basiti, yukaridaki astm logosu ne amacla orada?
astm onay veren bir kurum degildir,
Astm 4172, asinma test metodu standardi, 4 ball wear test, ve bunun sonucunda
Aslinda katkili ve katkisiz 2 test sonucu ve deger olmali.. 0.5 katkisiz, 0.45 katkili kullanim vs gibilerinden...
Ama ortada en ufak bir rakam yok...
neyse
Ama bir kac belge
Konu timbaz tarafından (04/05/2016 Saat 11:32 ) değiştirilmiştir.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri