Ben de az önce otopol sitesinden iki tane sipariş verdim. Kargo dahil 32 lira oldu. Bakalım nasıl olacak?
Printable View
Ben de az önce otopol sitesinden iki tane sipariş verdim. Kargo dahil 32 lira oldu. Bakalım nasıl olacak?
arkadaşlar bende farlardan özellikle uzunlardan çok şikayetçiydim hele yağmur sis vs gibi kötü hava şartlarında servise uğradığımda rica ettim far ayarıma bir bakarmısınız diye bi ara dergilerden far testleri vardı işte puntonun üzerindeki orijinal far gayet iyi falan diye ben katılmıyordum gerçekten canavar gibi oldu.önce bir kontrol ettirin memnun kalmazsanız alternatif çözümler zaten tartışılıyor.
Ben yaklaşık 2 hf önce hem ampulleri hem sisleri osram braker ile değiştirdim.Bugüne kadar kullandığım en iyi halojen.Bugün (cumartesi) gecesi ankara inanılmaz sisli idi.Benim gözlerim normal havada bile gece iyi görmezken rahat rahat araba kullanabildim. Ancak küresel ısınma nedeni ile yağmurda deneyemedim henüz. Yalnız bir de aslen ralli otomobilleri için geliştirilip sonradan piyasaya sürülen philips GT-150 diye bir ampülden bahsediliyor,o da bir denenebilir.
Tabii bunlar palyatif çözümler,konunun ustaları 3 tane çözüm önermişti:1.Xenon 2.Xenon 3.Xenon. Çok da uğraşıcak vaktim olmadığı ve fazla para harcamamak için osramı tercih ettim.
osram dan otopolden sipariş verip eline geçen varmı hala benim sayfamda sipariş kontrol ediliyor diyor...
Ampüller bugün elime ulaştı. İlk fırsatta takıp deeyeceğim...
Bende breaker ile All Season arasında kaldım arkadaşlar.Yardım edin...
İyi de biliyorsunuz İzmirde çok yağmur oluyor.Hava karanlık ve yağmurlu olunca All Season işe yarar diye düşünüyorum. Breaker karanlıkta iyi fakat hem karanlık hem yağmurda o kadar da iyi değil sanırım...
Gerek Aydınlatma forumunda gerekse burada ürünü kullanan arkadaşlar memnunlar Haluk.Fikrim bu tip halojen ampüllerin far yapısı ve desenine göre farklılık göstereceği.Ama genede bir tercih istersen şu an en çok tercih edilen ürün Breaker...Maceraya gerek yok bence...
Yani kısacası Breaker al ve gece gündüz yağmur çamur tepe tepe kullan diyorsun değil mi Emir?
ekonomik yönden NB! eğer mali durum iyiyse çakacaksın xenonları tartışmaya bile gerek kalmayacak! Osramın 250-300 ytl civarında xenonları var!
Şu anda Xenon alacak kadar param yok fakat arabanın garantisi bitinceye kadar (Nisan sonunda bitiyor) Breaker alıp kullanmayı düşünüyorum...
300 ytl civarı bir xenonu taksitle alnak daha mantıklı bence..
Bora Abi 300 YTL makul bir fiyat fakat 300 YTL ye alacağımız Xenon Çin malı mı yoksa Japon malı mı?Ben Çin yada Japon malı istemiyorum açıkcası.Kaliteleri konusunda şüphem var.Kullanan arkadaşlar memnun olabilirler fakat benim tercihim Çin yada Japon malı olmaz.Daha kaliteli olarak hangi ülkenin üretimi Xenonlar var acaba onu da merak ediyorum...
Halukcum biraz araştırma yaptım kaliteli olarak bosch marka bi tane buldum =
BOSCH H4 XENON 6000K. ORJİNAL BOSCH SIFIR ÜRÜN, #7057691 Gittigidiyor.com
Diğerleri cyclone monza eagle eye falan ama hepsinin 2 yıl garantisi var ==
CYCLONE XENON H1*H3*H4*H7 6000K 8000K KARGO BEDV, #6266293 Gittigidiyor.com
Eagle Eye H4-2 Uzun/Kısa Xenon Far Kiti 011763, #6869298 Gittigidiyor.com
MONZA XENON H1,H3,H4,H7,9005,9006,H11 240YTL, #7056803 Gittigidiyor.com
Bora Abi teşekkürler araştırmaların için.Zahmet verdik sana kusura bakma :D