Led far ampulleri bitti ....
Sitede ürünlerin fiyatı ile ilgili bir bilgi yok. Fiyatları değişti mi acaba?
Merhabalar konuyu biraz hortlatıcam ama bu ürünü uzun zamandır kullanan arkadaşlarımdan + ve - yönleri nelerdir tavsiyelerine ihtiyacım var. Birde uzunlar ayrı mı oluyor bunlarla yoksa beraber mi bu yeni kasa audilerin kör eden uzunlarından mı bu ürün? Son olarak Mehmet abi elinde var mı şu an bu üründen
Ürün geçen ay bitti ani dolar artışından dolayı hemen getirtemedik önümüzdeki ay stoklarımızda olacak.
Tamam abi beni yaz listeye gelir gelmez yanına geliyorum hemen
Ürünü kullanan var mı acaba?
Kaç sene önce getirmişiz. Daha yeni duyan firmalar var, ürünün 3000lm olanı sürekli olarak mevcutur.
bir güncel diyelim
Mehmet bey bu h4 led farlarda şimşek etkisi yakalamak mümkünmü sellektörde ve fiyat rica edebilirmiyim.
Led devrimini turkiyeye ilk geriren firmayiz 2014 yilindan beridir kalite ve guc guncellenerek sirekli yenili yapilarak satisa sunulmaktadir
FİYAT VE BİLGİ ALABİLİRMİYİZ? ARTISI EKSİSİ NEDİR? AÇIKÇASI TRAFİKTE KAFASINA GÖRE LED TAKTIRIP GECELERİ GÖZ TACİZ EDENLERE SÖVÜYORUM AYNI DURUMU BAŞKASINA YAŞATMAK İSTEMEM
O birazda far ayarina bagli. Ledler stoklarda mevcut su anda
fiyat ve bilgi için takip
fiyat için mesajla bilgi verebilirmisiniz ? 2011 punto evo
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri