Malesef H1 tipi led far kalmadı. sadece H4 tipi kaldı https://kemaloto.com/h1-led-xenon-far-lhl-pmu777 buradan haber ver butonu ile takip edebilirsiniz. ürün stoklarımıza girdiğinde mail ile bilgilendirilirsiniz.
Bu ürünlerin bravo için uygun olanı var mıdır? ( H1 kısalar mercekli, uzunlar normal)
Malesef H1 tipi led far kalmadı. sadece H4 tipi kaldı https://kemaloto.com/h1-led-xenon-far-lhl-pmu777 buradan haber ver butonu ile takip edebilirsiniz. ürün stoklarımıza girdiğinde mail ile bilgilendirilirsiniz.
H1 ler H4 lere göre neredeyse 2 kat pahalıymış.
[QUOTE=KEMAL OTO;884180]size yok beyefendi
mümkün değil istiyorum;gerekli organizasyonu yapınız![]()
Yeni gelecek ürünleri ve alan arkadaşlardan da yorumlarını bekliyoruz.
Elime ulaşsin montaji yaptiktan sonra izlenimleri yazarim bakalim nasi olcak
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Evet ürünü teslim aldim montajda bitti femoli farin plastik koruklerinin arkalarini kestim mecburen fan hava alsin diye ama boslukta kaliyor bi onerin varmi ama farlar mukemmel bekledigimdende beyaz cikti led park lambasi aldim onlar ariza işigi yakti seninkiler hiç sorun cikarmadi valla çok beğendim ben resimleride eve geçince aticam öncesi ve sonrasi olarak atarim ztn farlarin renginden anlaşiliyorTeşekkürler Kemal Oto
)
güle güle kullan keremcim memnun kaldığına sevindimparklar için led kullanma arıza lambası yakar ona mavi camlı park ampullerinden takabilirsin .
far arka lastiği mecburen kesilecekti zaten etrafına lastik yada izlasyon için çift taraflı bandın bir yüzünü yapıştırabilirsin .. fotoğrafları vs eklersende memnun oluruz. iyi günlerde kullan![]()
Hayirli olsun, fotograflari bekliyoruz acilen
Sent my LG-P760 using 2
Bende mavi folyo kapli ampullerden takicam yarin işik baya beyazmis 5000k dan yüksek gibi ama zenonun 5000ksindan daha çok aydinlattiği kesin led parklar ariza yakti ztn abi) fotolari bu gece eklicem montaji yapan ustada aksesuarci kesin tutar bu ürün dedi bizim toptancilar anca uyusun zaten diyede ekledi
çok sağol abi iyi satişlar
)
Peki körükler kesilince farın içine su girmesi daha doğrusu buhar girişi vs olmayacak mı?
Kesilen kismi bi şekilde izole etmek gerekicek yoksa buhar yapar evet su alacak şekilde değil ama nemlenir yarin bi yol bakicam onada bakalim
Kerem bey iyi günlerde kullanın .
xenon montajındada far arka lastiği kesilmek sorundadır (kablo geçişi) Far arka lastiğini kestikten sonra izalasyonu sıfıra sıfır yapmayınız arka kısmındaki soğutucu işlevini görmesi için,
Çok aşırı yağmur ve sel vs olmadığı sürece far arka kısmı kolay kolay nem yapmaz su alma olayı olmaz far arka plastiği çok geridedir su alması için aracın tekerleklerinin gömüldüğü bir suda ilerlemeniz gerekmektedir. Çok fazla izalasyon yapmayınız.
Uzak doğu yılbaşı tatiline gireceği için ürün subat ayı ortalarına doğru tekrardan stoklarımıza girecektir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri