Punto, Grande Punto, Punto Evo tüm marka model araçlarınıza cruise control yani hız sabitleyici takıyoruz. Ankara Kemal Oto İrtibat www.kemaloto.com
İrtibat 0312 394 15 10 - 0543 727 06 06
2006 -2013 Tüm active dynamic emotion fun tüm modellere isterseniz orj cruise control koluyla isterseniz özel buton ile cruise kolu olmadan hesaplı bir şekilde yaptrabilirsiniz.
sorularınız için lütfen bizi arayınız.
Videomuz için lütfen tıklayınız. https://www.youtube.com/watch?v=Ds6W21MTUqA
Cruise Control Ankara Kemal Oto
Açılışa özel fiyat
Sevgili Ali arkadaşımızın büyük destekleri ile cruise control işini Ankara'da Kemal Oto olarak active, dynamic demeden montajlıyoruz.
Hız sabitleyici'ninde Ankaradaki adresi Kemal oto..
0312 394 15 10 - 0543 727 06 06
DİĞER YENİ TİP ÜRÜNÜMÜZ ;
BUNUN HAKKINDA DA BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.
www.kemaloto.com
Konu KEMAL OTO tarafından (31/03/2015 Saat 18:42 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı olsun Mehmet abi yine patlatmışsın bombayı
Hayırlı olsun, araba 160bin oldu uzun yol için bana da lazım
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
usta arabayı bi üstüme alamadım ki yanına geleyim. ben gelmedikçe sen bombaları patlatıyorsun...
Hayirli olsun... Ankaralilar guzel hizmetler sunuyorsun mehmet bravoooo...
Sent my GT-9500 Galaxy S4 using 2
Kac milyon dolar)
ücretini öğrenebilirmiyim?
yok artık daha neler...
C(C)K
yav yaz yaz daha taile çıkmamışken, ince hesaplar yaparken, mtv kapıda, uzun yol bakımı kapıda, navitech görüntü sistemi aklımı cezbetmek üzereyken, tutup cruise control kapınıza kadar geldi hanıııım diye kulağa üflemenin manası var mı şimdi bütün hesaplar kitaplar alt üst... sil baştan yap bakalım
yapmayın böyle şeyler girmeyin aklımıza, bozmayın dengelerimizi abilerim...
Teşekkür ediyorum arkadaşlar sadece açılışa özel artık Ankarada'da cruise control süz araç kalmayacak
Konu femoli tarafından (20/07/2013 Saat 13:02 ) değiştirilmiştir.
Şaka mı?! Notere gidiyom ben.
Motorola Atrix cihazımdan 2 aracılığı ile gönderildi.
Konu femoli tarafından (15/10/2014 Saat 12:24 ) değiştirilmiştir.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Mehmet bey.
Bir arkadaş daha dile getirmiş.
sadece aracın oBD bağlantısı ile programında C/C yi enable-disable olayınımı yapıyorsunuz yoksa silecek kolu işçiliği de dahil mi?
Ben silecek koluna okadar para veremem diye düşünüyorum. Kararlı bir devre basabilirsem hiç uğraşmam airbag sök kapak sök yapıp gecerim gibime geliyo bi buton anahtar
zor hocam sinyal kolu falan. Fabrikada fiyati 550 lira cc'li sinyal kolunun.
femoli abimiz aktivasyon isleminden bahsediyor herhalde...
Motorola Atrix cihazımdan 2 aracılığı ile gönderildi.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Bana bir tane ayır, şu an Romanyadayım, önümüzdeki hafta geleceğim.
Arkdaşlar hem programdan açma (Enable /Disable) hem işçilik kol direksiyon sökme takma vs. hepsi dahil sadece iş kola bakıyor (cc kol fiyatlara dahil değildir)
Konu femoli tarafından (15/10/2014 Saat 12:25 ) değiştirilmiştir.
kol içinde fiatla görüşme yaptım hayırlısı bakalım
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri