güncel
güncel
fiyat alabilir miyim
Merhabalar, bu konu için forumunuza üye oldum, çok güzel konular işlenmiş.
2012 punto 1.4 sahibiyim, başka bir forumda lineaya uygulamış bir arkadaş...
ayrı bir kol kullanmış, bu uygulama nasıl sizce?
Puntolarda durum lineadan farklı ne lineanın cc si puntoya ne puntonunki lineaya uymaz. Lşnkteki konuyu açan aroadaş forumumuza da üye olan serhat beydir bunu da belirtmek isterim. Sormak istdiğiniz soru varsa varsa seve sege cevaplarız. Ayrıca tanışma bölümüne konu açıp kendinizi tanıtırsanız forum olarak kaynaşmamız daha koşay olacaktır. Aramıza hoş geldiniz der keyifli forumlar dilerim.
ilginiz için teşekkür ederim .
merhaba bir linea kullanıcısı olarak kollu cc fiyatı alabilirmiyim acaba teşekkürler
Mrb
Yeni aldigim bravoma acilinden cc takmam lazim. Buna nasil takarim kol unutesunu komplemi degisiyo yoksa ek parcami takiliyo beni bilgilendirirmisiniz alinmasi gereken parcanin resmini linkini atarsaniz yol kat etmis olurum aracimda galiba tehsisat var galiba aracim 2011 model bravo sport multiair 140hp olani
Mars daki tarladan gönderildi
Şahin bravoya hiç takmadık daha ama sistemi araştırıp yardımcı olabilirim .
Orjinal kollu fiyatı bende özelden alabilir miyim ? Trabzon'dayız şuan ama belki ilerleyen ayda Ankaraya gelme durumum olabilir.
güncel
bi de fiyat alabilir miyim?
0312 394 15 10 - 0543 727 06 06 Kemal Oto Ankara Arayabilirsiniz.
Konu guncel
Mrb. Ben Mehmet abiden düğmeli için fiyat almıştım. Bu direksiyondaki tuşlar sıkıntılı. Hani sesi açmaya çalışıyorsun ses komple kapanıyor tarzında sıkıntılar var. Bunlar cc için sorun teşkil eder mi?
Bende düğmeli olandan taktırmayı düşünüyorum...
Bu düğme ünitesi nasıl monte ediliyor?
Yolda düşme ihtimali olabilir mi?
Dışarıdan bakınca kablolar gözüküyor mu?
ünite sinyal kolunun altına takılıyor
kesinlikle en ufak kablo gözükmüyor
düşme olasılığı :) sıfır.
Kutuları gördüm ben elektirikle ilgiliyim devreler 1. Sınıf malzemeyle yapılmış, keza düğmeler de öyle.Bizim burda bi tjette takmışlar fi tarihinde 1 yıl olmuş sanırım tık demiyor düğme.Cruise düğmesi alana kadar diye düşğnmeyin uzun süreli kullanıma uygun
kollu ve düğmeli fiyat işçilik dahil ve hariç fiyat alabilirmiyim.
Om gonderildi
Bende düğmeli için fiyat alabilirmiyim.
Aracım dynamic görünümlü sadece dijital klima yok fiyatları değişiyordu diye hatırlıyorum o yüzden yazdım...
Birde takmak ne kadar sürer...
Ö.m. gonderildi
Güncel
Büyük kolaylık, tavsiye ederim.
Bu arada benim aklıma farklı bir yere uygulamak geldi, kutulayıp koymak güzel bir fikir olmuş.
Bende daha farklı bir şekilde el freninin önü , çakmaklığın orda düğmeler. Kendimiz yapmıştık.
Kullanımı biraz sıkıntılı oluyor. Direksiyonda da eli alltan dolandırmak gerekiyor sanki.
Bunu (arka camları otomatik olmayanlar için) Cam açma tuşunun olduğu yere montelesek kullanımı sanki daha rahat olacak gibime geldi. Sizce nasıl olur?
aracım 2006 1,3 mtj actıv modelı fıyat alabılırmıyım
O.m yolladim
2010 Starjet için fiyat alabilir miyim?
O.m gonderildi
Kemal Oto kardeşim alet edavatı toplayıp bir hafta sonu istanbula gelsen sana bayağı müşteri çıkar burdan emin ol. şaka demiyorum gerçekten bunu bir düşünün derim
Belki birdahaki istanbul bulusmasina diyelim o halde :)
Bir ara düşünüyorum bir kaç ay sonra gelme durumum var o zman bir başlık açıp bildiririm.
Sadece devre için fiyat alabilir miyim? Malum Denizli`deyim kendim montaj ve aktivasyonu yapabilirim diye umuyorum :)
Sadece devre olarak satis malesef yok
Selamlar, aracım 2006 1.4 Grande Punto Fire Dynamic, su anda teyb değiştirdiğim için direksiyon kontrol butonlarım devredısı durumda, hız sabitleyici uygulamasında direksiyon kumandası yönetici olarak kullanılabilir mi? ve fiyatı nedir acaba?
Teşekkürler
Kaan ARLI
DonanımHaber - Sık Sık Güncellenen Haber Sitesi
Adapte edemeyiz , elimizde devre ve şeması mevcut degil.
Sizin sistemde yana takılan kontrol butonları yerine direksiyondaki tuşlara yönlendirilemez mi hız kontrolü?