Bas bırak abi çıt çıt olmaz o zaman sürekli basılı kalmış olur. Örneğin hızı arttırmak için çıt çıt olsa sürekli artar fakat bas bırakta istediğin hıza ulaştığında elinizi çekersi olur biter :)
Evet kardeşim doğru söylüyorsun.
tuşun bitanesi aç kapa
diğer 2 side hız arttır azalt değilmi.
peki bide reset ti heralde onun görevini nasıl yaptırıyoruz
şemaya baktım
aç kapa ayrı bir tuş onu şimdi farkettim
ama resimlerdekilerin aç kapa sı nerede
Pedallara basınca deaktif oluyordur hocam reset tusu yoktur bence.
Dugmeler ac/kapa, hiz artir,hiz azalt seklinde olabilir
Motorola Atrix cihazımdan 2 aracılığı ile gönderildi.
e-learn da bi daha uğraşmak lazım
elektrik şemasından
o reset değil. resume...
frene bastığınızda devreden çıkan hız sabitlemeyi en son hızda kaldığı yerden devam etmesini sağlıyor...
:)hız sabitleme olayı çok ise yarıyor. bir şekilde mutlaka yapin derim...:thumbup:
düşük bir ihtimal de olsa buton arızalanmasından dolayı cc sürekli devreye girerse diye bir tane on off buton koymakta fayda var emniyet açısından. aksi halde siz frene de bassanız debriyaja da bassanız 40kmhın altına inemediğiniz sürece cc sürekli devreye girecek seyir esnasında birden tuhaflaşan aracınızda panik yapabilirsiniz özellikle otomatik araçlarda bu durum daha da önemli diye düşünüyorum.
Halil bey bende meraklandım. dediğini gibi. açma kapama sıkıntı yaratır gibime geliyo.
o yüzden elinde bağlı olmayan bi silecek far cc kolu olan arkadaşa eğer azda olsa elektronikten anlıyorsa uclardaki direnc değerlerini ölçtürmek lazım. bide elimde olsa söksem
aynısı olmasada benzerini demirden bile tornalar yaparım.
orjinal halinde zaten on off var ki... alinin tuşlarda da vardı zaten
toplam (hız+) (hız-) (resume) ve (on-off) tuşları var... 3 tanesi buton on-off da çıt çıt anahtar...
sürekli devrede olmaz merak etmeyin anormal bir durumda beyin asla devreye sokmuyor cc yi...
ccyi ben de aliden aldığım devreyle onun yardımıyla kendim montajladım montajladığım günden beri de on off düğmesini hiç kapatmadım sürekli açık çok şükür daha bir sıkıntıyla karşılaşmadım benim söylediğim olasılığı düşük de olsa sadece bir varsayım. arıza yapıyor anlamına gelmesin.
evet orjinalinde de alinin devrede de on off var ama resimde olmadığından sanırım biraz karışıklık oldu muhtemelen on offu harici bir anahtarla ön göğüs altında bir yere takıyorlardır.
ayrıca sizin anormal olarak adlandırdığınız durum debriyaja,frene basılması,espnin devreye girmesi,40kmhın altında seyir etmek ve kontağın kapalı olduğu durumlar bunun haricinde hiç bir beyin bu şartlar dışında ya da sistemine kayıtlı hatalar dışında ccden gelen sinyalin devreye girmesini engellemez engelleyemez çünkü içerisindeki parametreler bellidir. misal yolda cc açık 120kmhla gidiyorsunuz frene bastınız devreden çıktı freni bıraktınız aracınız tekrar hızlanmaya başladı + fonksiyonu devreye girerek sizde o esnada panik yaptınız araç neden hızlanıyor diye tekrar fren yaptınız bıraktınız aracınız tekrar hızlanmaya ve sizin istediğiniz hızın üzerine çıktı vs vs. tecrübeli sürücülerde sorun olmaz belki ancak acemi sürücülere kazaya sebebiyet verebilir demek istediğim daha doğrusu sizin seyahatinize engel olabilir ki zaten dediğim gibi on offu devre dışında harici bir yere takıyorlar. mesajlarım yanlış anlaşılmasın tartışma konusu yaratmak için değil bir şeyleri paylaşmak içindir onu da belirteyim.
tartışcak birşey yok :) merak etmeyin ... böyle meselede de tartışılır mı sadece mesele hakkında birşeyler yazıyoruz paylaşımda bulunuyoruz çok önemli şeyler de yazmıyoruz aslında... önemli olan arkadaşlara bazı konularda yardımcı olabilmek yoksa birşey yazmışız yazmamışız bir önemi yok.
uğraşan arkadaşlara Allah kolaylık versin diyelim ozaman... saygılar...:)
halil bu bas çek düğmeler diğer bas çekler gibi değiller bunlarda basılı kalma durumu olmaz basamama durumu olur ancak oda çok ilerde yani bastığınızda cc devreye girmiyorsa yada hız artırımı olmuyorsa o zman düğme değişimi gerekmektedir. yani içiniz rahat olsun, ama yinede çok titiz olan arkadaşlara extra on off da takılabilir.
elektronikte çok değil ancak elektrik kumandalarında kullanılan push butonlarda bahsettiğim sorunla çok karşılaştığım için belirtmek istedim sadece ki bazı durumlarda mikro butonlarda da basılı kalma ya da diğer bir deyişle kısa devre durumu söz konusu olabiliyor ancak bu durum genelde üzerinden geçen akımla alakalı olduğu için elektrik devrelerinde daha çok karşılaşılıyor elektronikte karşılaşılan genelde butonun kendi arızası her neyse asıl bahsedilmek istenilen on off buton olmasıydı onu da dediğini gibi isteyen olursa harici bir yere takarsın sorun olmaz zaten.
Selam arkadaşlar. Durumlar nedir? Taktıran arkadaşlardan yorum ve resim bekliyoruz. Ben özellikle butonlu uygulamayı merak ediyorum. :)
Sent my Nexus 4 using 2
garantisi devam eden araçlarda durum nedir? Garanti dışı kalrı mı?
arabanın herhangi biryerinde kısa devre olsa ki bu teyp bile olabilir.ECU bu bölgeyi çalıştırmaz.Arıza lambası yakar ve çalıştırmaz.CC'nin herhangi bir aparatı kısa devre yapacak olsa ki çok küçük bir ihtimal veriyorum buna, kokpit ekranında hata çıkacaktır ve çalışmayacaktır...
Merhaba Arkadaşlar Bugün Kemal Otoda 10 numara işçilikle cruise control montajını hallettik. Burdan Mehmet Abiye tekrar teşekkürler. Eline ve emeğine sasğlık.
Geçen hafta ilk gidişimde halledememiştik ama bu gidişte öğrendimki evom hazırmış ve tesisatı bekliyormuş. Hem yol bilg. ekranında hem göstergede cruise aktif olduğunda ve kapandığında uyarılar veriyor.
Montajdan kareler eklerde... :)
Test videoları : (Dikkat : Reklam içerir : ) )
Punto evo sonradan cruise control uygulaması - YouTube
Punto Evo sonradan cruise control uygulaması - 2 - YouTube