güncell
güncell
bu gün küçük bir sorun yaşadım. sitenizden direksiyon için normal, jantlar için tam yuvarlak logo sipariş etmiştim. direksiyona yapıştırdığım bu gün araba güneşte kalınca yerinden çıktı, kaktı.... yapıştırmadan önce zemini IPA ile temizlediğim ve ne zemine ne de yapışma yüzeyine çıplak elle müdahale etmediğim düşünülünce uygulamada hata yaptığım kanaaatinde de değilim. jantlardakiler ne durumda kontrol etmedim ama en azından son gördüğümde yerlerinde duruyorlardı. üretici firmanıza konu hakkında bilgi verirseniz belki sonraki partide ısı ile yumuşayıp kalkmayan bir yapıştırıcı kullanırlar.
şu ana kadar 250 takım set satıldı ve ilk takılan benim araçtı hiç bir sorun yok. ve ilk defa kalktı diye duydum, öyle bir sorun olsa antalya'ya verdiklerim mutlaka yazar veya bana ulaşırlardı muhtemelen başka bir sorun olmuştur.
Müşteri memnuniyeti açısından bana telefon ile ulaşırsanız ücretsiz bir adet direksiyon abarth daha gönderebilirim
Hemen hemen 1 ay oldu logolar takılalı hiç bi sorun yaşamadım
Abi logoların montajını kendi ellerimle yapıyorum...
herkes çok beğendi logoları görüntü ve kalite olarak
herşey için teşekkür ederiz...
Konu femoli tarafından (31/05/2013 Saat 12:50 ) değiştirilmiştir.
güle güle kullan kadir
Konu kadir07 tarafından (04/06/2013 Saat 18:06 ) değiştirilmiştir.
Siparişimi verdim 2 güne elimde olur.Umarım ölçüleri oturur Heyecanla beklemekteyim.
Taze taze montaj sonrası resimler Mehmet abi...
bende bugün aldım, gerçekten hoş oldu. tşkler kemal oto
Abarth Logolu Grande Punto Jant Kapağı Gelmiştir.
Grande Punto Abarth Jant Kapak « Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning
Jant kapaklarına abarth logosuda gelmiştir akrep değil direk logo isteyen arkadaşlar www.kemaloto.com adresinden temin edebilirler.
Merhaba Mehmet Bey,
Bende aracıma ön, arka ve direksiyon logosu almayı düşünüyorum. Aracım Grande Punto 2012 modelin son kasası. Ancak öncesinde emin olmak için logo çaplarını ölçmem gerekiyor.
Alacak arkadaşlara daha iyi fikir vermesi açısından ürünlerin ebatlarını ve nereye ait (iç/dış vb.) olduğunu sitenizde ve burada yayınlayabilir misiniz ? işinizi kolaylaştırması açısından ..
Teşekkürler..
2012 - Grande Punto 5P 1.3 Multijet 75HP S5 E4 + Skydome + FullKit.. " Devir ekonomi devri " ..
2003 - Palio Sporting 120 HP + Allah ne verdiyse .. " Onun tadı başkaydı " ..
selamın aleykum.. https://imageshack.us/a/img844/719/01062013493.jpg bu sticker için hangisini almam lazım siteden? Ben yuvarlak olanı değil bunu almak istiyorum aldığım yuvarlaktı. O tam olmadı. resimdeki için bana siteden link verirmisin abi..
punto evo ve yeni puntoların logoları aynı punto evo yazan seti alabilirsiniz. çok fazla çeşit yok aslında grande punto ve punto evo .. grandeler belli geri kalan punto evo oluyor ..
aleyküm selam
Fark etmez bu ilanı satın alıp açıklama kısmına yuvarlak istiyorsan yuvarlak oval istiyorsan oval diye yazarsan istediğin kapına kadar gelir. zaten iki çeşiti var.
güncel
Abarth ayak dayama bulabilirmisin abi
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Abarth ayak dayama 15 gün sonra elimizde olacak, fakat burası abarth logo konusu
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri