Kimse uğraşmaz kargo işiyle sen adamın distiribitörlüğünde gelen ürünü alma sonra bunu kargola de.senden para kazanmamışki sana hizmet versin.
Printable View
Kimse uğraşmaz kargo işiyle sen adamın distiribitörlüğünde gelen ürünü alma sonra bunu kargola de.senden para kazanmamışki sana hizmet versin.
ya valla şaşıyorum size her ürün satışında bunuyapmak zorundamısınız .. ürünü almak istiyorsanız yazın almak istemiyorsanız yok fiyat iyi değil yok verilen para boşa gider ... istemiyorsanız alıcı değilseniz ilana bakın geçin neden bi yorum yazma isteği duyuyosunuz sadece bu ilan için konuşmuyorum her ilanda bu tarz sorunlar oluyor insan bişi satıp satacağınada pişman oluyor sizlerin yüzünden... satmıyorum telefonu vazgeçtim hadi hayırlı olsun ...
Valla çok güzel telefon çok güzel fiyattı Forum kaybettii :) Hayırlısı olsun..
Evet Apple Türkiye ye geliyor.İşte haber:
Bilgisayar devriminin öncüsü Apple, İstanbul'a mağaza açma kararı aldı. apple.com'da yenilenen bölgeler içerisine İstanbul eklenerek mağaza personeli için iş ilanı verildi. 2012 yılı başlarında söylenti şeklinde aktarılan bilgi ilan sonrasında resmileşmiş oldu.
İş ilanına göre yönetici dahil 17 personel mağazada istihdam edilecek.
Türkiye'de mağaza açılması, iphone, ipad gibi ürünlerinin yeni nesillerinin dünya ile aynı anda satışa çıkarılması anlamına geliyor. Ayrıca teknik destek ve servis hizmetinin de daha yüksek standartlara ulaşması söz konusu.
fiyat çok iyi vs yazınca kimse ses çıkarmıyor da gelip biri fiyatın neden makul olmadığını yazınca problem oluyor. sadece bu ilan için yazmıyorum bende genel söylüyorum. ya kuralları ilana yorum kapalı olarak düzenliceksiniz yada isteyen istediği yorumu yapıcak. tamam fiyata bu şekilde bir yorum yapmak satıcı açısından kötü olabilir ancak piyasadan haberi olmayan alıcı açısındanda iyi birşey.
nasıl fiyat çok iyi yazınca satıcı fiyatı arttırmıyorsa, çok yazıncada düşürmesi gerekmiyor sonuçta.
Bu ilan için konuşmuyorum .satıcı istediği fiyata satar pahalı olur ucuz olur orası kimseyi ilgilendirmez kimse kimsenin avukatı değildir.. ürünü pahalı bulduysan yukarıda X tuşuna basar çıkarsın sana göre pahalıdır başkasına göre ucuz senin alma imkanın vardır adam başındadır satıcıdan almak ister..
bir ürüne herkes uygun diyipte biri çıkıp makul değil pahalı vs kelimesi kullanırsa alıcınında miğdesi bulanır sen araç sattığında başına biri gelipalan kişiye pahalı bu az ilerde daha ucuza bulursunla aynı eş değer .. bu saygıyla ileri gelen bir şey...
bu ilan için konuşayım ilanı açtığım gün sahibinden sitesindeki en ucuz ilandan daha aşşğıya yazmıştım fiyat pahalı denen telefonuda sattım bu arada hemde ilanı koyduğum günün akşamı ...