Grande Punto Punto Evo Abarth Spoiler Kemal Oto Ankara
www.kemaloto.com sitesinden ürünü satın alabilirsiniz
Boya dahil 184,99
https://www.kemaloto.com/Urun/Punto-...er-pmu657.html
https://www.kemaloto.com/Urun/Punto-...er-pmu657.html
www.kemaloto.com
Konu femoli tarafından (15/08/2012 Saat 10:27 ) değiştirilmiştir.
işte budur
Mehmet, benimkini söküyorsun, Abarth takıyorsun. Gece 'in oraya neden gelmedin...
Mehmet yazdığımı okuyorsan cevap ver, Akşama Spoiler kalıpla dükkanı basmayayım...
Abi akşam çok yorgundum söz verdim aslında ama kalıp işleri beni mahvetti dün hiç dükkanda değildim .. punto evo ayak dayaması ve abarth spoilerin kalıplarını bitirdik nihayet aslında birer tane alıp gelecektim yanınıza ama olmadı .. başka zaman inşallah ..
Ah Mehmet ah,bu abini dinleseydin bu işler için bu kadar geç kalmayacaktın.Evo ayak dayamaya kalıp çıkartmana gerek yoktu.Çünkü yaklaşık 2 aydır biz zaten internetten satışa çıkardık.Spoiler(+marşpiyel ) için de son geldiğimde konuşmuştuk-hatırlarsan-ama üstünde pek durmamıştın.Ayrıca dün akşam için bize(Ben++Tuncay)borçlusun haberin olsun.
boynum kıldan ince kesin cezamı valla çok istedim gelecektim ama ayakta duramadım .
valla projelere ancak zaman buldum ama güzel iş oldu .
1 tane de bana ayır mehmet
Konu femoli tarafından (02/04/2012 Saat 18:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: fiyatlandırma düzeltildi.
Evo ayak dayama için uğrayacağım, spoiler için beklemedeyim..
Spolier icin mrakla bekliyorum
Konu gurcan45 tarafından (30/03/2012 Saat 22:07 ) değiştirilmiştir.
foto bekliyoruz
konu takipte Mehmet üstat, foto yükleyecek misin?
Konu femoli tarafından (02/04/2012 Saat 18:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: fiyatlandırma
"İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."
pazartesi fotografları yükleyecem inşallah ..
abi düşük fiyat tut sürümden kazan. hiç niyetim yok sıfır spoiler almaya ama alırım valla abarth.
boyalı olsun
Konu femoli tarafından (02/04/2012 Saat 18:43 ) değiştirilmiştir.
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Fiyatı uygun olursa sürümden fazla gıder bence bırde boya ucretıde uygun olmalı tabıkı
boyalı
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Hadi hayırlı olsun, Murat arkadaslarda den satacak herhalde hangisi iyi diye mukayesemi yapacaz şimdi
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri