https://www.kemaloto.com/Urun/Punto-...de-pmu648.html
Ürünü www.kemaloto.com sitesinden temin edebilirsiniz..
Ürün Özellikleri
.Aracın modeline uygun yapılan bir perdedir.
.Montaj klipsler yardımıyla yapılır. Aracınız delinmez!
.Takılması ve sökülmesi gayet basittir.
.Perde takılı durumda iken aracın camı hareket edebilir.
.Aracın dışarısından içerisi gözükmez, içerisinden dışarısı çok rahat gözükmektedir.
.Perde takılıyken aracın içerisi güneşten %75 üzerinde bir oranla korunur.
.Gece yolculuklarında arkadan gelen aracın farları sizi rahatsız etmez.
Paket içeriği
.Ürün arka yan camlar var ise kelebek camları ve arka cam olarak set halinde satılmaktadır
Ürün rengi
.Siyah
Öne çıkan özellik
Bod perde özel alaşımlı telden imal edilmiştir. Özellik bakımından yumuşak bir dokuya haizdir. Kaza anında sizin ve sevdiklerinizi tehlikeye atabilecek çelik tel kullanımından özellikle uzak durulmuş, Ürünün montajında kullanılan klipslerde bu düşünceyle yumuşak dokulu esneme özelliği bulunan malzemeden imal edilmiştir.
Grande Punto Takmatik Bod Perde Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning
Konu femoli tarafından (24/08/2012 Saat 11:29 ) değiştirilmiştir.
fiyatı nedir mehmet bey? arka 3 cam olarak satılıyor değil mi?
Grande Punto Takmatik Bod Perde Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning
buradan fiyatlarına bakabilirsin
süper bi icat..ihtiyacı olan kaçırmasın
noone knows that except both of us
Kullanışlı bişe benziyor.
Puntolojik
kullanan arkadaşlar varsa lütfen araçlarının iç ve dış fotoğraflarını paylaşsınlar daha fazla resim görmek istiyorum ama süper gözüküyor.
Bravo için yok mu Mehmet?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !
Güze olmuş
Ön cam için de bir ürün var mı/yapılabilir mi? Dikizi/Dışraıyı daha net görebileceğimiz bir versiyon?
Konu celenlee tarafından (24/03/2012 Saat 23:57 ) değiştirilmiştir.
Allah korusun ama olurda cam filminden yakalanırsam ilk işim bunlardan almak olucak
Hayırlı satışlar..
Sizde 98 tl,yazın BARAN otoda sormuştum orası da 100 tl demişti açıkçası bana pahalı geliyor biraz
Mehmet abi daha uyguna getirecem demiştin aynı fiyattan gelmiş
mehmet abi kir biraz fiyatiii
evet bir kampanya felan olsa siteye özel süper olur bende tetikte bekliyorum ....
Her TÜRK asker doğar
kampanya olursa yok gitcek galiba
kampanyaya bende varım
Siteye özel indirim bekliyoruz bende almak için sırada bekleyenlerdenim.
Baranda şuandaki fiyatı 119 tl dir..
alın size kampanya ...
www.kemaloto.com
Konu femoli tarafından (14/04/2012 Saat 14:06 ) değiştirilmiştir.
Temmuzda 110 TL nakit aldık, Tebrik ederim kardeşim.
siparişi geçtim... hayırlısı olsun...
Her TÜRK asker doğar
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri