www.kemaloto.com adresindeki tüm bilgiler doğrudur , oradaki hesap nolarından alabilirsiniz..
Printable View
www.kemaloto.com adresindeki tüm bilgiler doğrudur , oradaki hesap nolarından alabilirsiniz..
ben de kullanıyorum gerek arka camlar açıkken gerek te kapalıyken hiç bir ses vs olmuyor. takması sadece 5 dakika falan sürüyor. gündüz geri görüşü kesinlikle engellemiyor ve gece de arkadakinin farları isterse xenon isterse uzunlar yanık olsun baya engelliyor. dışarıdan bakınca POLİSLER ;) bile film sanıyor :) gayet başarılı , tavsiye ederim.
(sadece ilk takarken fitillerin altlarına geçirilecek o minik parçaların yerlerini ayarlamak zor oluyor mesela aşağıdan bombe yapabiliyor ama deneme yanılma yöntemiyle bir kez doğruyu bulunca dadından yenmez oluyor.)
Yapin hocam sizden 50 tl ye alalim
Mehmet Bey ;
Siparişi ve EFT talimatını verdim.Garanti Bnk hesabına 98 tl lik kampanyadan bizide yararlandırmanızı rica ederm. Kolay gelsin.
yağız bey yapın 75 tl ye sizden alalım.en komplex ürün b,le 1-2 parça devreden çipten ibare ?
Bende siparişi dün akşam verdim.
arkadaşlar lütfen gereksiz msjları kaideye alıpta onlara karşı msj yazmayın , bu tarz kişiler hemen hemen tüm ilan konularında var buna elbet çözüm getireceğiz.. keşke daha ucuz yapasalar daha ucuz satsak ..
Arkdaşlar siparişleri aldım ama bügün biraz işgüzarlık sezdim çünkü 37 adet sipariş almışım perdeden ve hepside grande punto indirimi yazmış :D konuya bakıyorum en fazla 5 kişi olsa geriye kalan 30 kişi google aramalarından grande punto adını kullanıp almış :) keşke açıklamalara nick lerinizi yazın deseydim ..
gerçi bu seferde üye olur yazarlardı .
dün eft gönderen arkdaşların yazdıklarından 2 gün daha uzatacağım fakat alacak arkdaşlar lütfen nicklerinizde yazsınlar açıklama bölümüne :) kimin yeni üye kimin eski üye anlarım ..
Ozel mesaj atsin bence alacak olan, simdi eski bi uyenin nickini kullanip siparis gecen olur :D
istanbuldan bugun sipariş versem ne kadar süre içinde elime geçer ve kargo ücreti hakkında bir bilginiz var mı? teşekkürler...
Mehmet Bravo gelmedi değil mi? Ben arabayı aldım bak sen perdeyi hazırla.
kargolar elimizde mevcutsa hemen o gün karg yapılıyor bir günde ulaşıyor (tüm ürünler için geçerli) kargo 7,50 tutuyor , kocaman paketi var.. :)
Mehmet fizandan mı getirtiyorsun bravo perdelerini? Geçen hafta gelecekti sanki?
Htc Sensation /
bana 3 günde geldi istanbula kargoda problem oluştu heralde ama problem yok evet 7.5 tl kargosu var ama büyük paket bence budan sonra üye satışları için özel mesajdan yazılması veya belli indirimle belli mesajdan sonraki üyelere olsun gibi bir yol izlenebiliriz....
Ürünü alıp uygulayanlar detaylı fotoğraflarını paylaşabilirse çok sevineceğim :)
bravo daha basmamışlar hergün dıkıştırıyorum bu hafta yapacaklarını söylediler onların yalancısıyım :)
sebasti@ bir önceki msjlarda arkadaşların eklediği fotolar var onlara bakabilirsin ..
Perdelerim elime ulaştı teşekkür edeirm Femoli. Bunları takacağım ama bu klipsleri tam olarak nerelere koymalıyım birde hangi tarafını kapı lastiğine sıkıştırmalıyım keşke resimlere anlatılsa. Bir arkadaşımız bir kaç resim paylaştı sağolsun ama tam yerlerini görmem daha faydalı olacak.
Mehmet'im benim spoiler hazırmı :)