fiyat 120 tl arkdaşlar , bu model 120 tl yanlış yatırmayın ..
ok orcun ;)
özel msj cevaplandı , banka hesap nolarımızı www.kemaloto.com adresinden alabilirsiniz .. kaldı 3 takım
Printable View
fiyat 120 tl arkdaşlar , bu model 120 tl yanlış yatırmayın ..
ok orcun ;)
özel msj cevaplandı , banka hesap nolarımızı www.kemaloto.com adresinden alabilirsiniz .. kaldı 3 takım
bendende PM :)
bunlar ne marka?
sağolasın dostum
Emre bu saatte bile havalen onaylanmis :) gule gule kullan sisler 120 tl dir sis sayisi 2 takim kalmistir ..
emrecim hayırlı olsun kardeşim....
1 tane kaldı bakalım kim alcak :D:D
havalenin saati olmaz mehmet abi EFT gün içinde olur sadece. bak bakalım benimkide gelmişmi :D:D
Ozan yapi kredinin i phome uygulamasi olmadigi icin ona bakamiyorum normal safari ilede giremiyorum gicik ediyor beni surekli sayfa yeniliyor o sebepten yarin bakarim bir takimda sana ayirdim .
Son bir takim kaldi .
ee ben sana dedim sis lazım bu arabaya hatta femolide 150 lira dedim 115 e düşmüş :):) Şanslısın... :)
tüm kargolar bugün çıkıyor güle güle kullanın arkadaşlar..:) orcun senin sisi ayırdım bilgi verirsen sevinirim .. :)
mehmet abi zenonun şu an ki fiyatı ne? sis farıyla birlikte almayı düşünüyorum. ayrıca arkadaşlar izmirde montajını kaça yaptırabilirz? sanayiye gitmeye fırsatım olmuyor bu aralar. işçilik kaç para öğrenemedim
120+80= 200 tl xenon ile birlikte .. süper fiyat :)
İzmirde otoya taktırabilirsin ;)
kargo elıme geçti sıra taktırmaya geldı artık:)
Arkadaşlar benden size tavsiye işi bilen bir ustaya taktırın benim gittiğim usta tampona baktı bunlarda ayak yok sislere ayak yapılacak dedi beni tamponcuya gönderdi 60 lira da o istedi allahtan femoliyi aradım o da bana bağlanacak yeri tarif etti bende 60 liradan ve tamponun orjinalliğini bozmaktan kurtuldum ve o elektrikçiye değil başka bir elektrikçiye taktırdım.
sis farı varmı yokmu onu bi öğrenelim :D
Benim sislerim dün akşam geldi. Femoli'ye beni kırmayıp, sislerin boyatılması konusunda aracılık yaptığı için bir kez daha teşekkür ederim. Tam istediğim gibi olmuş ;)
Çok enteresan koca koca ayakları var nasıl görmemişler diyeceğim ama görmemelerine imkan varmı tamamen iş güzarlık yapmışlar :D neyseki beni aradın ;)
bugün 5 takım daha gelecek 115 tl den ;)
ne demek kardeşim güle güle kullan ..
BU arada siyah isteyen arkdaşlar içini açtırıp kararttırabiliriz, sağlam bir şekilde yapılıyor .. Siyah olanın fiyatı ise 160 tl dir..
1 tk ben istiyorum xenonlu
Sisler geldi ..:)
1 takım sis + xenon adem tahir oğlu .. xenon kaçlık olacak ?