sislenmeyen kalmasın.....
Printable View
sislenmeyen kalmasın.....
Sis farı olmayan puntomu koydun mehmet :D
sis farı olmayan Kimse kalmasın
Chrome sis 120 tl siyah sis ( el yapımı siyah) 160 tl dir bilginize ..
mehmet abi kolay gelsin sis varmı elinde
evet mevcut mustafa artık sis konusun bi süre rahatız ;)...
5 pazara geliyor 6 sında bekliyorum o zman, Sabah erkenden doluyum 13:00 dan sonra bekliyorum ok ;)
tamam abi 6sında yanındayım hayırlı işler
120 tl erkan şuan yok ama yarın muhtemelen gelecek ;) inşallah ...
Depo marka sislerde stoklarimiza girdi faka sadece 5 takim bir takim soner arkadasimiza gitti sadece 4 takim kaldi isteyen arkadaslar urunu alabilirler fiyati takim sag sol 145 tl dir ..
abi hala 120 mi :D almayı dusunuyorum artık vakti geldide
Evet 120 likte var 145 likte su anda stoklarda problem yok simdilik :)
abi ozaman 120 likleri sahibindene get olarak koyarmısın kredi kartına taksitle almayı planlıyorumda hep 145 likler var da
Mustafa sahibindende olanlar 120 likle get satışında sahibindenin komisyonu kdv felan fiyat biraz yükseliyor, havale ile satışlarda 120 tl sahibinden almak istersen linkini veriyorum ;)
Grande Punto Sis Farı Get Ticaret Kemal Oto Güvencesi sahibinden.com'da
tamam abi bende neden forumdakiyle fiyat farkı var diyordum sagolasın en yakın zamanda siparişi vericem
Yeni sisler geldi hem depo hem diğer marka..
Takım fiyatlarıdır.. sağ sol.
145 tl depo
120 tl ss
dün kaliteli sisler geldi 10 takım ucuz olandan kalmadı oda bugün gelir ..
Takım fiyatı sağ sol grande punto lar için..
Kaliteli orj sis chrome 145 tl sonra ben alamadım bana kalmadı vay ben ne ettim demeyin :D
mrb. ben zenon ve sis taktırmak istiyorum ikisinin fiyatı ne olur acaba kaliteli bir şey olsun sorun yaşamak istemiyorum teşkr
Kaliteli istersen 145 + 90 =235 tl ye mal olur .. Orj ile ayni kalite ve xenonlerda 1 yil tam garantili ..
Guncel kampanya ..
güncelll
Mehmet hala mevcutmu elinde ? Montajda yaptımak istiyorum.
evet elimde mevcut ne zman istersen bekleriz..
ücretli montaj yapılıyor..
arabamı bu resimlerdeki gibi nerde yapılır ortalama ne fiyat olur
Sis farı güncel ...
Mehmet abi elinde hangi markalar var şu an? birde world card ile taksit yapabiliyomusun yapabiliyosan nasıl ve nereden izah eder misin? Şimdiden sağol.
www.kemaloto.com adresinden ürünü alabilirsin ürün resimleri taksit seçenekleri ve aradığınız her şey bu adreste..
memet abi siyahzemin sis e xenon bağlasak kararmaz değil mi camı
evo sis'i çok yakında :)
geçenlerde bende femoliden punto ayak dayama kemer susturucusu sipariş vermiştim eline koluna sağlık kardeşim şim sırada pas pas ve silecek takımı var inşallah ama bir sorum olucak forum üyelerine ektra indirim yokmu ...
Tuncay abi çok nadir bakabiliyorum baktığımda hemen cevap yazıyorum online olduğuma bakmayın bu aralar çok yoğunum msj bile atamıyorum birde gelen kutusu birikince çok sıkıntı yaşıyorum .. bu arada tuncay abi sen renk kodunu ver aracının cumartesiye insan üstü bir gayretle yetiştireceğim ;)
:) merhaba güle güle kullanınız zaten ürünlerimizde en düşük fiyatları uygulamaya gayret ediyoruz (bazen gözden kaçabiliyor ) ama bazı ürülerede özellikle foruma özel yazıyoruz chrome angel far, paspas, ve bir kaç ürün daha ..
Depo sis farı çok hesplı bir şekilde verilecektir , Bir firmanın elinde 13 takım kalmış ve hepsini çok uygun aldık ,
fiyatı sağ sol takım fiyatı rc değildir depo markadır .. sadece 13 takım var ..
Satış fiyatıdır montaj hariçtir..
Merhaba bana 1 adet sağ taraf siyah zeminli sis farı lazım yardımcı olabilirmisiniz?
Ustam punto classic e sis farı var mı?