sonunda yarın sabah aracımı müslüm abiye teslim ediyorum, kapı kolları boyanacak ve boya koruma uygulanacak, çarşamba gününü şimdiden iple çekiyorum...
sonunda yarın sabah aracımı müslüm abiye teslim ediyorum, kapı kolları boyanacak ve boya koruma uygulanacak, çarşamba gününü şimdiden iple çekiyorum...
geldim geldim 1 haftadır ankaradayım, seçim günü tekrar dönüyorum ama
slmlar pazartesi gunu puntom meguiars ankara daydı işte fotolar, Muslum ve İbrahim abiye tesekkurler yarında diğer araç gidicek resimleri yine koyarım
devam..
Beyaz için yeterli sonuç parlaklık güle güle binin
ama dairesel çizikler giderilmişmi ışık altında bakmak lazım
iyiki normal bi resimmiş
TSİ Jetta.
Kuzenim ankara'da bana araba yıkatacak yer sordu. 1 ay oldu daha fiestasını alalı. Sıfır olunca araç tabi çok titiz
Sizin adresi verdim.
biz gp'yi çok sevdik
Dün iki araçla oradaydık.Boya koruma, kaput filmi yapıldı araçlara.Oldukça güzel ve kaliteli bir uygulama oldu.Müslüme, ekibine ilgisi ve yardımları için teşekkürler...
Meguiars Ankara'da Araç alt izolasyonu yapıldı? Yalnız başında duramamıştım. Hafta sonu lastik değişiminde aracın altına girdimki, Alt taraf tamamen atmış bu normalmidir? 10 Ay içinde izolasyon gidermi???
Güncel...
Güncel, Böyle bir sorunla karşılaşan varmı?
Pasta-cila, boya koruma konusunda herhangi bir kampanya varmı , fiyatlar neler ?konuya bakılmıyor sanırım?
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Buraya yazdığım mesajların silinmesini rica ederim. Gereği kalmadı... Meguiars Ankara Merkez ile ilgili bir konu olduğundan orada bu uygulamayı yaptıran varsa sonuçta görüp yazacaktır. Sonuçta Meguiars Ankarada yapılan bir uygulama orada bu işlemi yaptıran forum üyeleri varsa cevaplarını verecektir. Belki oradaki kullanılan malzemeden kaynaklı yada bizim kullanımımızda bir sıkıntı var, Bunu paylaşmak forum kurallarında yasak olduğunu göremedim.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri