Geçen sene 490 lira para verdiğim trafik sigortası bu sene 770 lira çıktı. Uç taksitten fazla bölmüyorlar. Çekici hizmeti eklemek istiyorsan 120 lira fark istiyorlar. Eski sigortanın son günü yaptırdım. Öğleden sonra yaptırsaymışım farklı çıkacakmış. Saat 12 de bitiyormuş. Yani sigortayı sabah 9 veya akşam 5 te de yenilesen bitince son günü öğlen 12 . sigorta kağıdında 00:00 yazıyor ama değil 12:00
çok uygun çıkmış. ben de geçen sene 450 bu sene 840
maalesef trafik sigortaları ve kasko fiyatları ikiye katlanmış. dövizdeki artıştan dolayı şirketler zam yapmış. bu yıl ağustosta ben de 400 tl civarı bir fiyata poliçe kestirmiştim.
Ölüm Gaz Pedalına basan ayakta, hayat direksiyonu tutan kollardadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır...
https://sbm.org.tr/tr/sayfa/trafik-teklif-1074
Slm Tekliflere buradan bakabilir uygun gördüğünüzün web sitesinden veya teklif nosu ile acentesinden poliçenizi aynı ücrete kestirebilirsiniz.
Bilgilerinize
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri