Cevap: 681 TL'ye kasko :)
Alıntı:
cavalier79 Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi yeniden inceledim , hasarsızlıklarımı eklemişler, %50 eski poliçelerim farklı firmalardandı sanırım buna rağmen eklemişler.
Sizin adınıza çok sevindim bu duruma, ayrıca vesile olduğum için çok mutluyum. İnşallah Hiç ihtiyacınız olmaz kaskoya.
İnşallah , Çok teşekkürler, Bu arada Xboxone içinde 200 tl indirim kuponu verdiler, (Bimeks)
iğtiyacı olan varsa haberimiz olsun.
Bana da 170 Tl bonus yatmış kartıma. Bu neydi böyle ya. Sevdim ben bu işi :)
ibrahim bey teşekkur ederiz bizleride bilgilendirdiğin için,
bende inceledim, güzel bir uygulama yapmışlar bana 930 tl bir rakam çıkardılar.
1 yıl kaza yapmayacağım sözü alarak
ve özel servislerde yaptıracağım sözü alarak 2 seçenekte indirim yaptılar.
yaptıracak arkadaşlar özel servislerin adreslerini incelesinler. 1 yıl içinde kaza yapılırsa yapılan indirimi geri alıyorlar bilginize.
Cevat bey yada İbrahim bey bu işlemi internet bankacılığından mı yaptınız yoksa başka bir siteden mi?
Evet garanti bank internet bankacılığına girince hesaplar bölümünde sigortalarım var ordan kasko başvurusu yapınca plaka bilgilerinizi istiyor.
Alıntı:
likable Nickli Üyeden Alıntı
Evet garanti bank internet bankacılığına girince hesaplar bölümünde sigortalarım var ordan kasko başvurusu yapınca plaka bilgilerinizi istiyor.
tamam çok teşekkürler..
Alıntı:
likable Nickli Üyeden Alıntı
ibrahim bey teşekkur ederiz bizleride bilgilendirdiğin için,
bende inceledim, güzel bir uygulama yapmışlar bana 930 tl bir rakam çıkardılar.
1 yıl kaza yapmayacağım sözü alarak
ve özel servislerde yaptıracağım sözü alarak 2 seçenekte indirim yaptılar.
yaptıracak arkadaşlar özel servislerin adreslerini incelesinler. 1 yıl içinde kaza yapılırsa yapılan indirimi geri alıyorlar bilginize.
Rica ederim. Olayı çözmüşsünüz tebrikler, Güle güle güzel günlerde kazasız belasız kullanın inşallah.